آموزش کاشت ناخن مادر یا کاشت ابتدایی: با ۱ تیر ۳ نشان بزن!
ابتدایی ترین چیزی که در آموزش کاشت ناخن باید یاد بگیرید، آموزش کاشت ناخن مادر است. در واقع با ۱ تیر ۳ نشون زده اید، چون با یادگیری کاشت ناخن مادر، هم آموزش کاشت ناخن با پودر و هم کاشت ناخن با ژل را یاد گرفته اید. آموزش کاشت ناخن مادر همانند آموزش کاشت ناخن با پودر می باشد که اگر به صورت حرفه ای و کامل انجام شود به عنوان کاشت ابتدایی محسوب می شود و می توان با آن همه نوع کاشتی را انجام داد. در این آموزش هر آنچیز که شما برای آموزش کاشت ناخن مادر نیاز دارید بیان شده است، بنابراین به شما پیشنهاد می کنیم چند دقیقه ای وقت گذاشته و این مقاله را مطالعه فرمایید.
آنچه شما در این مقاله می آموزید: |
کاشت ناخن مادر چیست؟
کاشت ناخن مادر پایه تمام کاشت های ناخن محسوب می شود و به همین دلیل است که به این اسم شناخته می شود. اگر شما به عنوان یک ناخنکار بتوانید کاشت ناخن مادر را صحیح و اصولی انجام دهید برای سایر کاشت ها به مشکل بر نمی خورید. در کاشت مادر رنگ کاشت کاملا به سلیقه مشتری بستگی دارد و شما می توانید از هر رنگ پودری استفاده کنید و محدودیتی در این زمینه وجود ندارد.
بنابراین ادامه این مطلب را با ما همراه باشید.
وسایل مورد نیاز در آموزش کاشت ناخن مادر
وسایل مورد نیاز در آموزش کاشت ناخن مادر همانند کاشت ناخن با پودر می باشد.
- سوهان برقی
- عقب زن
- نیپر
- تیپ
- چسب ناخن
- کاتر
- سوهان دستی
- ضد قارچ
- پرایمر
- پودر کاشت ناخن
- لیکوئید نیم چرب
- سر سوهان مانیکور اشکی
- سر سوهان مانیکور استوانه دورگیر
- سر سوهان الماسه استوتنه سرگرد
- سر سوهان الماسه استوانه
- سر سوهان کاغذی
- قلم کاشت با پودر تخت سایز ۸
- گوده یا پمپ لیکوئید
مراحل آموزش کاشت ناخن مادر
کاشت ناخن مادر بخشی از کاشت ناخن با پودر می باشد بنابراین مراحل آموزش آن ها نیز بسیار شبیه هم هستند.
مرحله اول آموزش کاشت ناخن مادر : زیر سازی
برای انجام یک کاشت با کیفیت یکی از مهمترین مراحل، مرحله زیر سازی می باشد. زیر سازی کاشت ناخن به ترتیب زیر انجام می شود.
مانیکور خشک :
مانیکور خشک یکی از مهمترین مراحل کاشت ناخن می باشد اگر این مرحله را به درستی آموزش ببینید و بتوانید انجام دهید در تمامی کاشت های ناخن (کاشت ناخن با پودر و کاشت ناخن با ژل ) می توانید زیر سازی صحیح و اصولی داشته باشید و کاشت با کیفیتی را ارائه دهید.
- عقب زن: با استفاده از عقب زن کوتیکول های رو سطح صدف ناخن را به عقب (به سمت ریشه ناخن ) هل دهید. دقت کنید که عقب زن را به حالت مایل بگیرید و فشار رو سطح ناخن ایجاد نکنید.
- برداشتن کوتیکول ها با سوهان برقی: با استفاده از سر سوهان مانیکور اشکی کوتیکول ها را از روی سطح صدف ناخن بردارید. به جهت حرکت سر سوهان روی ناخن و زاویه سر سوهان با صدف ناخن در ویدئو دقت کنید.
- بریدن پوست های اضافه با نیپر: با استفاده از نیپر پوست های اضافه را ببرید. در برخی موارد چون کوتیکول ناخن مشتری کم است نیازی به استفاده از نیپر نیست. اگر نیاز به استفاده از نیپر بود سعی کنید در این مرحله پوست ها را خیلی عمیق نبرید زیرا باعث می شود پوست اطراف ناخن حساس شود و در مرحله دورگیری احتمال ایجاد زخم است.
خراش دادن سطح ناخن :
همانطور که در عنوان این مرحله مشخص است قرار است سطح صدف ناخن خراش داده شود تا صفحه ناخن آماده مواد گذاری شود و چربی های سطحی از بین برود، و هدف نازک کردن ناخن نیست. این کار را می توانید با استفاده از سوهان دستی یا سر سوهان کاغذی نرم انجام دهید. دقت کنید که سوهان را روی ناخن فشار ندهید و فقط سطح ناخن را مات کنید. در صورت نازک شدن ناخن و آسیب به کراتین ناخن کیفیت کار نهایی شما پایین می آید.
مرحله دوم آموزش کاشت ناخن مادر : تیپ گذاری
در کاشت ناخن مادر برای بلند کردن قد ناخن مشتری از تیپ استفاده می شود. تیپ با ایجاد یک صفحه، بستر مناسبی برای مواد گذاری می سازد که شما می توانید با استفاده از آن قد ناخن مشتری را بلند کرده و یک کاشت با استحکام و زیبا داشته باشید.
مراحل تیپ گذاری:
۱- چسباندن تیپ :
برای تیپ گذاری باید قد ناخن مشتری کوتاه باشد ، لذا ناخن ها را کوتاه کنید. سایز مناسب تیپ برای هر ناخن را انتخاب کنید.
تیپ انتخاب شده باید دقیقا سایز ناخن باشد اگر نتوانستید تیپی دقیقا مناسب ناخن را پیدا کنید می توانید تیپی که مقدار کمی بزرگتر است را انتخاب کنید و سپس لبه های کناری را با استفاده از سوهان دستی جمع کرده و سایز تیپ را مناسب ناخن کنید. برای اطمینان از اینکه ناخن مشتری دچار قارچ نمی شود می توانید قبل از چسباندن تیپ از ضد قارچ استفاده کنید.
اگر به تیپ ها دقت کنید در قسمت پایین تیپ یک هلال شفاف تر وجود دارد، این قسمت باید روی سر ناخن بچسبد. چسب را داخل این قسمت بزنید، تیپ را به صورت عمودی سر ناخن نگه دارید و به آرامی روی ناخن بخوابانید. اگر به درسنی این مرحله را انجام دهید هیچ حباب هوایی زیر تیپ ایجاد نمی شود. تیپ را نگه دارید تا چسب خشک شود. تیپ را روی ناخن فشار ندهید. دقت کنید که تیپ ها را کج نچسبانید.
۲- کوتاه کردن قد تیپ :
با استفاده از کاتر، قد تیپ را به دلخواه مشتری کوتاه کنید.
نکته مهم در این مرحله این است که همیشه هنگام استفاده از کاتر قد ناخن را ۲-۱ میلیمتر بلندتر از آنچه که مشتری می خواهد در نظر بگیرید چون هنگام فرمدهی با سوهان دستی قد تیپ به همین میزان کوتاهتر می شود.
۳- فرمدهی :
خیلی مهم است که فرم دلخوه مشتری در این مرحله ایجاد شود، زیرا بعد از مواد گذاری به خاطر ضخامت مواد این کار بسیار سخت می شود. با استفاده از سوهان دستی فرم دلخواه را ایجاد کنید اما دقت داشته باشید که برای ایجاد فرم های گلدانی، نوک تیز و گرد هر دو سمت به یک اندازه سوهان کشیده شود در غیر این صورت ناخن کج می شود.
۴- از بین بردن خط تیپ :
به علت ضخامت کمی که تیپ دارد یک اختلاف سطح روی ناخن ایجاد می شود. برای از بین بردن این اختلاف سطح از سر سوهان کاغذی استفاده می کنیم و همزمان سطح تیپ را هم با استفاده از این سر سوهان خراش می دهیم.
مرحله سوم آموزش کاشت ناخن مادر : مواد گذاری
ضد قارچ :
برای جلوگیری از قارچ ناخن این مرحله بسیار مهم است کل سطح صدف ناخن را به ضد قارچ آغشته کنید. این مرحله را برای هر دو دست انجام دهید.
پرایمر :
پرایمر ماده ای است که باعث ایجاد چسبندگی بین مواد و صدف ناخن می شود و مانند یک چسب عمل می کند. بهتر است از پرایمر های غیر اسیدی استفاده کنید زیرا پرایمر های اسیدی باعث ایجاد سوزش در پوست اطراف ناخن مشتری می شوند و ممکن است ایجاد آلرژی کنند. برخلاف ضد قارچ پرایمر را باید برای هر ناخن زد و بعد از مواد گذاری به سراغ ناخن بعدی رفت زیرا پرایمر بعد از مدت کوتاهی که در معرض هوا می باشد، خاصیت خود را از دست می دهد.
موادگذاری :
قلم را داخل لیکوئید قرار دهید و بعد لیکوئید اضافه را با لبه گوده بگیرید قلم را داخل پودر قرار دهید و سپس مواد را روی سر ناخن بگذارید، با لبه تخت قلم به آرامی به مواد ضربه بزنید که مواد کامل روی ناخن بنشیند و سپس مواد را روی سطح ناخن پخش کنید.
دقت کنید که مواد خیلی شل نباشد چون شره می کند و از اطراف ناخن پخش می شود.
نکته مهم دیگر در مواد گذاری این است که اگر مواد به پوست اطراف ناخن چسبید حتما آن را با قلمی جمع کنید که در مرحله سوهان کشی و دورگیری دچار مشکل نشوید. در مورد ضخامت مواد نیز دقت داشته باشید که هم مواد گذاری خیلی نازک و هم مواد گذاری خیلی ضخیم در انتهای کار ایجاد مشکل می کنند و در همان مرحله سوهان کشی دچار هوا گرفتگی می شوند.
مرحله چهارم آموزش کاشت ناخن مادر : سوهان کشی
در این مرحله شما با استفاده از سوهان برقی، فرم نهایی ناخن را ایجاد می کنید.
- با استفاده از سر سوهان الماسه استوانه سر گرد، ناهمواری های سطح ناخن را از بین ببرید.
- با استفاده از سر سوهان مانیکور دورگیر استوانه، دورگیری را طبق ویدئوی زیر انجام دهید.
- با استفاده از سر سوهان الماسه استوانه، فرم نهایی ناخن را ایجاد کرده و رد سر سوهان دورگیر را از بین ببرید.
- با استفاده از سوهان دستی، فرم نهایی بغل و بالای ناخن را ایجاد کنید.
مرحله پنجم آموزش کاشت ناخن مادر : از بین بردن ناهمواری های احتمالی
در این مرحله با استفاده از سر سوهان کاغذی، ناهمواری های احتمالی سطح ناخن را از بین ببرید. شما با این سر سوهان رد سوهان دستی و سر سوهان الماسه را نیز از بین می برید. اگر می خواهید از لاک ژل استفاده کنید بعد از این مرحله ناخن مشتری آماده ژلیش می باشد. اگر مشتری تمایلی به ژل ندارد می توانید با استفاده از بافر سطح ناخن را کاملا صاف کنید.
نکته قابل توجه
به علت استفاده از تیپ در کاشت ناخن مادر ممکن است در کاشت اولیه ناخن ظرافت لازم را نداشته باشد.
12 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
درود برشما. ممنون از آموزش کامل و جامعتون.
سلام.ممنون از لطفتون.
ممنونم عزیزم از همه اطلاعات جامع و خوبتون.لذت بردم
سلام و روز بخیر. خواهش میکنم خوشحالیم که لذت بردید و کامنتای شما به ما انرژی میده
عالی هستید ، ممنون بابت آموزش خوبتون ، سلامت و موفق باشید
سلام و وقت بخیر. خوشحالیم براتون مفید بوده. موفق باشد
ممنونم ازتون عالی بود
ممنون از نگاهتون
بسیار عالی و مفید بود وچه قدر خوب اموزش دادید
مرسی از لطف شما عزیزم
بسیار عالی ممنون از آموزش خوبتون
ممنون از لطف شما