کاشت ناخن با ژل : نکات مهم در مراحل انجام کاشت با ژل
کاشت ناخن با ژل
کاشت ناخن با ژل به علت نداشتن بو از جمله کاشت های پرطرفدار می باشد. در این نوع کاشت ناخن شما می توانید از انواع ژل که به صورت پلی ژل و ژل کاسه ای می باشد استفاده کنید. لمینیت ناخن هم می تواند زیر مجموعه ای از کاشت ناخن ژل محسوب شود.
کاشت ناخن با پلی ژل
پلی ژل نوعی از ژل است که به صورت تیوپی و در رنگ های مختلف (کریستالی-هلویی-نود-سفید-صورتی و…) در بازار یافت می شود. در کاشت ناخن با پلی ژل بیشتر از قالب کاشت ناخن استفاده می شود؛ اما با استفاده از فرمر و تیپ هم می توان این کاشت ناخن را انجام داد. در بخش کاشت ناخن قالبی نکات مربوط به این نوع کاشت ناخن مطرح شد.
ابزارهای لازم
برای این کاشت به ابزار مخصوص کاشت ناخن نیاز است که شامل موارد زیر می باشد:
- قلم مخصوص ژل
- پلی ژل در رنگ دلخواه
- کلینزر و الکل
- بیس ژل و تاپ کات شاین ژل
- دستگاه uv
- پد مخصوص کلینزر
- سوهان ناخن
- کاردک مخصوص جدا کردن ژل
مراحل انجام کاشت ناخن با پلی ژل
- زیر سازی کاشت که شامل مانیکور ناخن و سوهان کشی سطح ناخن است را انجام می دهید.
- در صورت نیاز به تیپ گذاری یا استفاده از فرمر این مرحله را طبق اصول انجام می دهید.
- سطح ناخن را با پد مخصوص و کلینزر تمیز می کنید که هیچگونه چربی روی سطح ناخن نباشد.
- از ضد قارچ بر روی سطح ناخن استفاده می کنید.
- بیس کات ژل را مانند لاک روی ناخن می زنید و ناخن را داخل دستگاه UV قرار می دهید.
- مقدار مورد نیاز از پلی ژل را با کاردک مخصوص برداشته و روی سطح ناخن قرار می دهید.
- با استفاده از قلم مخصوص که آغشته به کلینزر است (در صورت نبودن کلینزر از الکل استفاده می کنید) مواد را روی سطح ناخن به صورت یک دست و حرکت صحیح قلم پخش می کنید.توجه داشته باشید که قلم نباید خیلی خیس باشد.
- پس از ایجاد سطح و فرم مناسب ناخن را به مدت ۲ دقیقه داخل دستگاه UV و پس از خارج کردن ناخن با پد آغشته به کلینزر رو سطح ناخن می کشید تا چسبندگی آن برطرف شود.
- در صورت نیاز به دورگیری ناخن این کار را انجام می دهید و با سوهان دستی فرم دلخواه را را به ناخن می دهید. سطح ناخن را با سوهان برقی یا دستی کاملا صاف می کنید.
- مرحله آخر تاپ کات شاین ژل می باشد. تاپ کات را مانند لاک روی ناخن می زنید و ناخن را داخل دستگاه UV قرار می دهید.
کاشت ناخن با ژل کاسه ای
مراحل کاشت ناخن با ژل کاسه ای یا ژل بیلدر مانند مراحل کاشت ناخن با پلی ژل می باشد. تنها تفاوت در مراحل مواد گذاری می باشد. ژل کاسه ای حالت شل تر و کشسانی تری از پلی ژل دارد که این امر باعث می شود مواد گذاری متفاوت و سخت تر باشد. در این کاشت برای بلند کردن قد ناخن می توان از تیپ های جدید که تیپ های فیبری نامیده می شود استفاده کرد.حرکات قلم در مواد گذاری این نوع کاشت ناخن بسیار مهم می باشد. در مورد لمینیت ناخن در مطلبی دیگر به صورت کامل توضیح داده می شود.
نکات مهم
- استفاده از مواد ضد قارچ در همه متد های کاشت ناخن ضروری می باشد.
- دورگیری و برداشتن کوتیکول ها باید با دقت بالایی انجام شود تا از تشکیل حباب هوا و بلند شدن مواد در انتهای ناخن جلوگیری شود.
- دقت کنید صدف ناخن عاری از هرگونه آلودگی و چربی باشد.
- قبل از انجام کاشت ناخن ژل بررسی کنید که بستر ناخن برای این کار مناسب باشد.
-
در نظر داشته باشید که اگر با تمرین و دقت بالا به مهارت در این نوع کاشت ناخن برسید می توانید در زمان کوتاهتری یک کاشت ناخن زیبا انجام دهید.
-
این نوع کاشت ناخن نیاز به سوهان کشی زیاد ندارد و اگر با تکنیک کاشت ناخن قالبی انجام شود زمان مواد گذاری هم کوتاه تر خواهد بود.
دیدگاهتان را بنویسید