ریمو کردن کاشت ناخن تنها با ۱ روش ساده:آموزش ریموو کاشت در خانه
برای ریمو کردن کاشت ناخن خیلی از افراد به آرایشگاه مراجعه می کنند و از یک ناخنکار کمک می گیرند اما خبر خوب اینکه شما می توانید به راحتی ریمو کردن کاشت ناخن در خانه را خودتان انجام دهید. هر چند کاشت ناخن و آموزش کاشت ناخن بسیار مد شده است و کاشت ساده ترین راه برای بلند کردن و زیبا جلوه دادن ناخن های شما هستند اما بعد از چند هفته یا یک ماه، باید از روی ناخن ها برداشته شوند یا به اصطلاح ریمو شوند. حالا ما اینجاییم تا ساده ترین راه برای برداشتن یا ریمو کردن کاشت ناخن در خانه را به شما آموزش دهیم، پس به شما پیشنهاد می کنیم مطالعه این مقاله را از دست ندهید و بهترین روش برای از بین بردن این ناخن های مصنوعی را بدون کمترین آسیب به بافت ناخن بیاموزید.
آنچه شما در این مقاله می آموزید: |
ریمو کردن کاشت ناخن چیست؟
همه ما ممکن است در شرایطی قرار بگیریم که مجبور باشیم ناخن های کاشت و یا ژلیش خود را ریمو کنیم. مثلا فرض کنید ناگهان مصاحبه کاری در یک اداره دولتی پیش آمده یا در سفر هستید و یا ناخن کارتان فعلا حضور ندارد یا حتی دچار عفونت ناخن شده اید و قصد دارید فورا ریمو کردن کاشت ناخن در خانه را شروع کرده و ناخن های خود را به حالت ساده در بیاورید و یا لاک ساده بزنید. ریموو کردن کاشت ناخن یعنی مواد گذاشته شده روی سطح ناخن که قبلا در کاشت با پودر یا کاشت با ژل انجام داده اید را از روی سطح ناخن بردارید یا به اصطلاح ریمو کنید. پس در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا در کوتاهترین زمان و به راحتی کاشت ناخن های خود را در منزل ریموو کنید.
وسایل مورد نیاز برای ریمو کردن کاشت ناخن در خانه
برای ریمو کردن کاشت ناخن در منزل به یکسری وسایل اولیه و ساده نیاز دارید.
- سوهان دستی
- عقب زن (البته اگر نداشته باشید هم اشکالی ندارد)
- پنبه
- فویل آلومینیومی
- استون ۱۰۰ درصد (حتما از استون ۱۰۰ درصد استفاده کنید)
- بافر ناخن
- پولیش ناخن
مراحل آموزش ریمو کردن کاشت ناخن در خانه
مرحله اول ریمو کردن کاشت ناخن در خانه : سوهان کشی
مرحله اول خراش دادن سطح ناخن هاست. فرقی نمی کند که ناخن های شما کاشت است و یا ژل، با سوهان دستی روی ناخن هایتان را به گونه ای سوهان بکشید که سطحشان کاملا مات و زبر گردد. با این کار شما اجازه می دهید آستون به لایه های زیرین نیز نفوذ پیدا کند و کار ریمو کردن کاشت ناخن هایتان زودتر انجام گیرد. پس از اینکه روی سطح ناخن ها را مات و زبر کردید نوبت به بلندی ناخن می رسد. بلندی ناخن را نیز با استفاده از سوهان دستی تا محل بلندی ناخن طبیعی خودتان با صبر و حوصله کوتاه کنید.
نکته بسیار مهم:
دقت کنید که هیچ وقت ناخن کاشت را با ناخن گیر کوتاه نکنید چرا که ممکن است مواد روی ناخن بشکند و یا ترک بخورد که این امر موجب می شود که ناخن طبیعی شما نیز دچار ترک یا شکستگی گردد.
مرحله دوم ریموو کردن کاشت ناخن در خانه : استفاده از آستون
مرحله دوم پس از خراش دادن سطح ناخن و کوتاه کردن قد ناخن با استفاده از سوهان دستی، استفاده از آستون است. دقت کنید که با توجه به اینکه قرار است ناخن های شما به مدت نسبتا طولانی در معرض آستون ۱۰۰ درصد قرار بگیرد بهتر است که پوست اطراف ناخن هایتان را با استفاده از وازلین چرب کنید و حواستان را جمع کنید که وازلین روی سطح ناخن هایتان ننشیند. حالا پنبه را به آستون آغشته کرده و همانطوری که در ویدئو مشاهده می کنید روی ناخن قرار دهید. سپس فویلی را که از قبل برش زده و آماده کرده اید، دور انگشتتان بپیچید و دقت کنید در طول این کار پنبه از روی ناخن جابجا نگردد.
این کار را برای تمامی ناخن هایتان انجام دهید و به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه فویل را باز نکنید.
مرحله سوم ریمو کردن کاشت ناخن در خانه : برداشتن مواد
پس از گذشت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه فویل ها را به ترتیب باز کنید. ناخن ها را از داخل فویل درآورید. مواد کاشت و یا ژلیش، نرم شده و می توانید با استفاده از عقب زن آنها را از روی ناخنتان بتراشید. اگر در منزل عقب زن ندارید این کار را می توانید با استفاده از ناخن های دست خودتان نیز انجام دهید. تفاوت ناخن های کاشت شده و ژلیش در این مرحله است که مواد کاشت بعد از قرار گرفتن در معرض آستون خمیری می گردند و مواد ژل نیز حالت ترد پیدا می کنند. بنابراین به راحتی از روی ناخن حذف می گردند.
همانطور که در ویدئو ملاحظه کردید بخشی از مواد کاشت از ناخن جدا شد ولی هنوز هم بخشی از مواد سفت می باشد و نیاز به ماندن در فویل دارد. بنابراین آن را دوباره در فویل قرار داده و کمی صبر می کنید. معمولا مدت زمانی که نیاز است که مواد کاشت در داخل فویل نرم و قابل جدا شدن گردد به عوامل مختلفنی نظیر کیفیت مواد کاشت و یا آستون مورد استفاده بستگی دارد.
مرحله چهارم ریموو کردن کاشت ناخن در خانه : صیقلی کردن ناخن
پس از اینکه مجددا فویل را باز می کنید و کل مواد را به راحتی از روی ناخن جدا می کنید نوبت به مرحله صیقلی کردن ناخن می رسد. در این مرحله همانطور که مشاهده می کنید سطح ناخن کدر و زبر می باشد. با استفاده از بافر سطح ناخن را کمی صاف کنید. دقت کنید که قرار نیست زیاد از بافر استفاده کنید چرا که سطح ناخن را حساس و نازک می کند. در حقیقت هر چقدر کاشت شما اصولی تر انجام گرفته باشد در این مرحله سطح ناخن شما حساس و دردناک نبوده و با کمی استفاده از بافر، سطح ناخن صاف و عاری از هر زبری می شود.
حال اگر قرار نیست لاک بزنید می توانید از پولیش استفاده کنید و سطح ناخن را براق و صیقلی کنید. اگر هم قصد استفاده از لاک را دارید که دیگر نیازی به پولیش ندارید. دقت کنید که در این مرحله برای فرم دادن به سر ناخن می توانید از سوهان دستی استفاده کنید و ناخن هایی که الان مواد کاشت روی آنها قرار ندارد را به فرم دلخواه خود در بیاورید.
مرحله پنجم ریمو کردن کاشت ناخن در خانه : استفاده از روغن
پس از اتمام این مراحل می توانید از روغن زیتون، نارگیل و یا بادام و یا هر روغن مشابه دیگری که در منزل دارید روی پوست اطراف ناخن خود بمالید تا پوست آن نرم گردد. همانطور که در ویدئو مشاهده می کنید ما از روغن کوتیکول برای اینکار استفاده کردیم. این روغن در حقیقت نرم کننده متداول پوست اطراف ناخن می باشد و از ضخم شدن آنها جلوگیری می کند.
نکته حیاتی در ریمو کردن کاشت ناخن در منزل
برخی برای جدا کردن مواد کاشت سعی می کنند چیزی را زیر مواد گذاشته و کاشت رایکجا بکنند. ما به شما اکیدا توصیه می کنیم که این کار را انجام ندهید. چرا که بین مواد و ناخن طبیعی چسبندگی وجود دارد و در صورتی که با این روش مواد کاشت جدا گردد قطعا چند لایه از ناخن طبیعی شما نیز کنده شده و ناخن شما به شدت آسیب دیده و شکننده می شود.
روش های دیگر ریمو کردن کاشت ناخن
روش دیگری هم برای ریموو کردن کاشت ناخن وجود دارد. در این روش کاسه کوچکی را درون یک ظرف اب گرم قرار داده و درون آن آستون ۱۰۰ درصد میریزید. بعد از سوهان کشیدن روی ناخن ها با سوهان دستی، نوک انگشتان را درون کاسه آستون قرار می دهید به شکلی که ناخن ها کاملا در آستون غرق شوند. سپس ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر می کنید تا ناخن ها نرم شده و از عقب زن برای برداشتن مواد کاشت استفاده می کنید.
اشکالات استفاده از این روش:
- در این روش آستون زیادی مصرف می شود.
- در عین حال نوک انگشتان به مدت طولان داخل آستون قرار می گیرد و همین امر باعث آسیب دیدن و خشک شدن پوست دست می گردد.
- با توجه به گرم شدن آستون در این روش، بخار آستون به ریه و چشم ها آسیب می رساند.
به همین دلیل استفاده از این روش توصیه نمی شود.
مزایا و معایب ریموو کردن کاشت ناخن در خانه
مزایا:
- در این روش بدون آسیب رساندن به صدف ناخن مواد جدا می گردد.
- این روش در منزل به راحتی قابل اجرا بوده و به وسایل حرفه ای کاشت ناخن نیازی ندارد.
- در صورتی که کار کاشت توسط ناخن کار حرفه ای انجام شده باشد و ضخامت مواد در اندازه ای استاندارد باشد مدت زمان ریمو کردن کاشت در منزل حدودا طی یک ساعت انجام خواهد شد.
معایب:
- در صورت استفاده نکردن از وازلین در اطراف ناخن، ممکن است با خشکی پوست اطراف ناخن مواجه شوید.
- در صورتی که ناخن طبیعی شما توسط ناخن کار نازک شده باشد، بعد از ریموو کردن کل مواد به این روش، ناخن به شدت دردناک می گردد.
دیدگاهتان را بنویسید