آموزش کاشت ناخن هلویی کوتاه
کاشت ناخن یکی از خدماتی است که برای زیبایی ناخن وجود دارد که با فرم های مختلف انجام می شود. کاشت ناخن هلویی کوتاه یکی از فرم های کاشت ناخن می باشد که به خاطر سادگی و رنگ زیبایی که دارد طرفداران زیادی دارد. این نوع کاشت را می توان با مواد اکرلیک و یا پلی ژل انجام داد. در این مطلب به آموزش کاشت ناخن هلویی کوتاه با استفاده از مواد اکرلیک به همراه مزایا و معایب این نوع کاشت می پردازیم.
آنچه شما در این مقاله می آموزید: |
کاشت ناخن هلویی
کاشت ناخن هلویی به خاطر دارا بودن رنگ طبیعی، بدون شک یکی از بهترین گزینه برای کاشت های کوتاه و طبیعی بوده و به همین دلیل بسیار مورد استقبال مشتریان و ناخن کاران می باشد. در حقیقت کاشت ناخن هلویی کوتاه دقیقا برای مشتریانی با سلیقه مینیمال طراحی شده که می خواهند ناخن های مرتب و تمیزی داشته باشند و یا صدف ناخن خود را اصلاح کنند و در عین حال علاقه ای به کاشت های بلند ندارند و آنها را غیر طبیعی می دانند. در آموزش کاشت ناخن هلویی باید بدانید که این نوع کاشت نیز مانند همه کاشت های ناخن، دارای طراحی های مختلفی است که عبارتند از:
- کاشت ناخن هلویی کوتاه
- کاشت ناخن هلویی شاین
- کاشت ناخن هلویی ساده
- کاشت ناخن هلویی فرنچ
- کاشت ناخن هلویی اکلیلی
ابزار و مواد لازم برای آموزش کاشت ناخن هلویی کوتاه
- سوهان برقی
- دستگاه UV
- عقب زن
- نیپر
- سرسوهان مانیکور اشکی
- سرسوهان مانیکور استوانه
- سرسوهان الماسه استوانه سرگرد
- سرسوهان الماسه استوانه
- سرسوهان کاغذی نرم
- سوهان دستی
- قلم اشکی کاشت اکرلیک
- فرمر
- پودر کاشت ناخن هلویی
- لیکویید نیم چرب
- ضد قارچ
- پرایمر
- روغن کوتیکول
مراحل کاشت ناخن هلویی کوتاه
مراحل کاشت ناخن هلویی کوتاه کاملا مشابه با مراحل کاشت اکرلیک می باشد و تنها رنگ پودر و قد ناخن در این کاشت مهم می باشد. برای انجام کاشت ناخن هلویی کوتاه مراحل زیر را با دقت و ترتیب گفته شده انجام دهید:
مرحله اول آموزش کاشت ناخن هلویی کوتاه : زیر سازی
زیرسازی مهمترین مرحله در کاشت ناخن می باشد. با انجام صحیح و اصولی این مرحله می توانید از دوام کاشت خود مطمین باشید. زیرسازی به دو بخش اصلی تقسیم می شود:
مانیکور خشک
با انجام مانیکور خشک، کوتیکول ها از روی صدف ناخن برداشته می شود و پوسته های اضافه گرفته می شود. اگر کوتیکول ها بر روی صدف ناخن باقی بمانند، مواد کاشت به جای صدف ناخن به کوتیکول ها چسبیده و خیلی زود هوا می گیرد. از طرفی گرفتن پوسته های اضافه باعث می شود که این پوسته ها در حین موادگذاری مزاحم کار شما نشوند، چرا که مواد اگر به پوسته های کناره یا بخش کوتیکول ناخن بچسبد علاوه بر ظاهر نازیبا باعث هواگیری کاشت نیز می شود. مراحل مانیکور خشک به شرح زیر است:
- با استفاده از قسمت پارویی شکل عقب زن پوسته ها را به عقب برانید.
- کار را از یک گوشه ناخن شروع کرده و به سمت گوشه بعد حرکت کنید.فشار باید در جهت افقی باشد و از اعمال فشار به صدف ناخن بپرهیزید.
- این مرحله علاوه بر عقب راندن پوسته ها باعث جدا شدن آنها از صدف ناخن و ساده تر کردن مرحله بعد می شود.
- با استفاده از سرسوهان مانیکور اشکی کوتیکول ها را از روی صدف ناخن بردارید.
- زاویه سرسوهان با صدف ناخن بین ۳۰ تا ۴۵ درجه و حرکت سرسوهان باید در یک جهت باشد.
- کار را تا زمانی که تمامی کوتیکول ها برداشته می شود ادامه دهید.
- با استفاده از نیپر پوست های اضافه را ببرید و جدا کنید.
- در این مرحله سعی کنید پوست ها را به صورت یک تکه ببرید تا جای برش شما پس از اتمام مانیکور بر روی پوست اطراف ناخن مشخص نباشد.
خراش دادن صدف ناخن
با استفاده از سرسوهان کاغذی نرم بر روی سطح صدف ناخن خراش ایجاد کنید. هدف از این مرحله برداشتن چربی های اضافه صدف ناخن و ایجاد بستری مناسب برای موادگذاری می باشد. از نازک کردن صدف ناخن و آسیب به کراتین صفحه ناخن جدا بپرهیزید.
مرحله دوم آموزش کاشت ناخن هلویی کوتاه : نصب فرمر
برای کاشت ناخن هلویی کوتاه می توانید از تیپ گذاری نیز استفاده کنید. اما با توجه به اینکه قد ناخن قرار است کوتاه باشد تیپ گذاری اتلاف وقت و مواد می باشد. بنابراین دو روش برای این کاشت وجود دارد:
۱- استفاده از قد طبیعی ناخن
در این روش می توانید از ناخن طبیعی مشتری استفاده کنید و با استفاده از مواد هلویی ناخن را کاور کنید. اما این روش در شرایطی قابل استفاده است که ناخن ها هم سایز بوده و پس از سوهان کشی قد مورد نظر مشتری را دارا باشند. اگر این شرایط وجود نداشت از روش دوم استفاده کنید.
۲- استفاده از فرمر
شما می توانید با استفاده از فرمر قد ناخن را با مواد به میزان دلخواه بلند کنید. برای این کار طبق ویدیو اقدام به نصب فرمر برای هر ناخن کنید.
مرحله سوم آموزش کاشت ناخن هلویی کوتاه : موادگذاری
برای این کاشت از پودر کاشت هلویی با طیف رنگی دلخواه مشتری استفاده می کنیم. موادگذاری را از محل تلاقی ناخن و فرمر آغاز کنید. قلم را داخل لیکویید فرو برده و پس از گرفتن لیکویید اضافه قلم با لبه گوده قلم را روی سطح پودر قرار داده و با ضربه های کوچک توپی از مواد را بردارید و مواد را درمحل تلاقی فرمر و ناخن قرار دهید و سپس با استفاده از قلم به سمت ریشه بکشید. فرمر بغل و بالای ناخن را با استفاده از کناره های قلم ایجاد کنید.
توپ بعدی مواد را نزدیک به ریشه ناخن قرار دهید و طبق ویدیوی زیر مراحل موادگذاری را ادامه دهید تا کل سطح ناخن کاور شود.دقت داشته باشید که کمر ناخن نقطه استحکام ناخن می باشد و ضخامت مواد در این ناحیه باید بیشتر از نقاط دیگر باشد. ناخن را از بغل بررسی کنید و مطمین شوید که قوس دلخواه و مناسب بر روی ناخن ایجاد شده باشد.
نکته مهم در موادگذاری دقت به نچسبیدن مواد به ناحیه کوتیکول و کناره های ناخن است، چرا که اگر در این نواحی مواد به ناخن بچسبد پس از دو الی سه روز و با رشد طبیعی ناخن مواد هوا گرفته و این اتفاق می تواند باعث ایجاد قارچ ناخن شود.
مرحله چهارم آموزش کاشت هلویی کوتاه : سوهان کشی
مراحل سوهان کشی این کاشت مانند سایر کاشت های اکرلیک می باشد و تنها تفاوت در سوهان کشی فرم دهی و قد ناخن است. مراحل سوهان کشی به شرح زیر است:
- با استفاده از سرسوهان الماسه استوانه سرگرد حجم مواد را کم کرده و ناهمواری های ناشی از موادگذاری را از بین ببرید.
- با استفاده از سرسوهان مانیکور استوانه دورگیری را انجام دهید.
- زاویه سرسوهان با صدف ناخن و جهت حرکت دقیقا مانند مرحله سوهان کشی در مانیکور خشک می باشد.
- با استفاده از سرسوهان الماسه استوانه رد سرسوهان دورگیر را از بین برده و فرم روی ناخن را ایجاد کنید.
- با استفاده از سوهان دستی فرم بغل و بالای ناخن را به دلخواه مشتری ایجاد کنید.
- در کاشت ناخن هلویی کوتاه فرم های مستطیل و گرد کاربرد بیشتری دارند و ظاهر زیباتری به ناخن می دهند.
- با استفاده از سرسوهان کاغذی نرم رد سرسوهان الماسه و دورگیر را از بین ببرید.
- سرسوهان کاغذی نرم در حقیقت کار بافر ناخن را انجام می دهد بنابراین می توانید این مرحله را با بافر نیز انجام دهید.
- با استفاده از پولیش سطح ناخن را براق کنید. البته توصیه می شود که به جای این کرحله از یک لایه تاپ شاین استفاده کنید.
- تاپ شاین علاوه بر ایجاد سطح براق از مواد در مقابل کثیفی و جذب رنگ جلوگیری می کند.
- با استفاده از روغن کوتیکول پوست اطراف ناخن را چرب کنید.
مزایا و معایب این نوع کاشت
- کاشت ناخن هلویی کوتاه ظاهری بسیار شیک و ساده داشته و به دلیل رنگ هلویی ای که دارد نیاز به لاک و یا ژلیش ندارد و برای افراد کارمند گزینه بسیار مناسبی می باشد.
- کاشت ناخن هلویی کوتاه به دلیل رنگ هلویی ای که دارد بستر مناسبی برای اجرای بسیاری از طراحی ها می باشد. به همین دلیل با انجام دادن این کاشت می توان در زمان طراحی صرفه جویی کرد.
- به دلیل حذف مرحله تیپ گذاری زمان این کاشت کوتاه تر از سایر کاشت های ناخن می باشد.
- این نوع کاشت ناخن با توجه به ظرافتی که دارد مقاومت نسبتا بالایی نیز به ناخن می دهد. به همین دلیل برای افرادی که ناخن های شکننده دارند اما علاقه ای به کاشت های بلند نداشته و بیشتر به ناخن های طبیعی علاقه مند می باشند گزینه مناسبی است.
- البته در این نوع کاشت به دلیل استفاده از مواد اکرلیک احتمال ایجاد حساسیت پوستی وجود دارد.
هزینه کاشت ناخن هلویی کوتاه
هزینه این نوع کاشت با توجه به مکان قرارگیری سالن و مهارت ناخن کار متفاوت است. با این حال هزینه این کاشت تقریبا معادل با کاشت اکرلیک (پودری) داشته و مابین ۱۵۰ الی ۲۵۰ هزار تومان متغیر می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید