کاشت ناخن : ۵ نکته طلایی از روش ها و مراحل کاشت ناخن
از روزگاران قدیم، زیبایی وجه لاینفک زندگی بانوان بوده است و همچنان ادامه دارد. یکی از وجوهات زیبایی در خانم ها، داشتن ناخنی زیباست. به همین دلیل است که این روزها بسیاری از خانم ها برای زیبایی بیشتر دست هایشان و داشتن ناخن های زیبا، به کاشت ناخن (Nail Implantation) روی آورده اند. البته علاوه بر زیبایی دلایل دیگری چون مشکلات در ناخن ها و داشتن ناخن های بد فرم و بد رنگ، خیلی ها را ترغیب به انجام این عمل می کند. کاشت ناخن مخصوصا برای کسانی که ناخنهای ضعیف و شکننده دارند و همچنین افرادی که عادت به جویدن ناخن دارند مناسب است.
آنچه شما در این مقاله می آموزید: |
کاشت ناخن و اصول آن چیست؟
قبل از انجام هر کار باید اصول کاشت ناخن، مراحل، ابزار و روش های آن را شناخت و رعایت کرد. در این مقاله قصد داریم کاشت ناخن را مرحله به مرحله برای شما توضیح و آموزش دهیم. همانطور که می دانید به موادگذاری و بلند کردن ناخن با مواد مخصوص، کاشت ناخن گفته می شود. حال اگر روی ناخن طبیعی موادگذاری صورت گیرد اسم این کار، کاور ناخن و اگر از تیپ و فرمر برای بلند کردن قد ناخن طبیعی استفاده شود به آن کاشت ناخن گفته می شود. اصول این کار به زیرسازی آن بر می گردد و اصولا کاشتی موفق است که زود دچار هوا گرفتگی نشده، دارای فرم خوبی باشد، دچار مشکلات قارچ ناخن نگردد و در نهایت مشتری شما از ناخن های جدیدش راضی بوده و نه تنها دوباره پیش شما برگردد بلکه شما را به دیگر آشنایانش نیز معرفی کند.
انواع کاشت ناخن
اساسا کاشت ناخن با مواد مختلفی انجام می شود که به صورت کلی می توان آن را به ۲ دسته تقسیم بندی کرد:
- کاشت با پودر
- کاشت با ژل
مراحل کاشت ناخن
در این مطلب به طور مختصر در مورد مراحل کاشت ناخن با پودر و ژل نکاتی بیان می شود.
کاشت ناخن با پودر
کاشت با پودر به تنهایی زیرشاخه های زیادی دارد از جمله:
- کاشت با پودر کلیر
- کاشت هلویی
- کاشت های گریم
- کاشت بیبی بومر
- کاشت ماربل
- کاشت فرنچ
نکته مهم این است که اصول همه این موارد یک چیز است و آن کاشت مادر است. در حقیقت اگر شما در این کاشت که اساس همه کاشت های با پودر می باشد مهارت کافی داشته باشید انجام دادن بقیه کاشت ها حتی کاشت های با ژل، برای شما کار آسانی خواهد بود.
مراحل کاشت با پودر شامل ۵ مرحله می باشد:
- زیرسازی
- تیپ گذاری
- موادگذاری
- سوهان کشی
- از بین بردن ناهمواری های احتمالی
این مراحل به طور مفصل در مطالب بعدی آموزش داده می شود.
کاشت ناخن با ژل
امروزه با توجه به استقبال مشتریان، کاشت ناخن با ژل دارای طرفداران زیادی است. این استقبال دو دلیل عمده دارد و از دلایل اصلی آن می توان به عدم استفاده از لیکویید اشاره کرد، بنابراین دیگر از بوی نامطبوع و تند آن خبری نیست. دلیل دوم نیز این است که این نوع کاشت به علت انعطاف پذیر بودن ناخن کاشته شده، دوام مناسبی دارد و دیرتر دچار شکستگی می گردد. انواع مختلف ژل در بازار موجود است که می توان به لمینیت، پلی ژل ها و ژل های بیلدر (در دو نوع هارد ژل و سافت ژل) اشاره کرد.
مراحل کاشت با ژل شامل ۷ مرحله می باشد:
- مانیکور خشک و زیرسازی
- بیس کات و نصب فرمر
- صدف سازی ناخن
- موادگذاری
- سوهان کشی اولیه
- دورگیری
- سوهان کشی نهایی و اتمام کار
این مراحل به طور مفصل در مطالب بعدی آموزش داده می شود.
مزایا و معایب کاشت ناخن
نگاهی به تأثیرات کاشت بر سلامتی و ایمنی ناخن ها نکته بسیار مهمی است.
مزایا:
۱. برای کسانی که ناخن های با صدف کوتاه، صدف پهن، صدف ریز، صدف ناخن غیر همسان دارند کاشت ناخن می تواند تاثیر زیادی در زیبایی دستانشان داشته باشد.
۲. برای کسانی که ناخن های شکننده دارند و علاقه به داشتن ناخن بلند دارند کاشت، لمینیت وکاور ناخن می تواند مانند لایه محافظ عمل کرده و از شکستن ناخن ها جلوگیری کند.
۳. برای کسانی که زیبایی دستهایشان برایشان اهمیت زیادی دارد و علاقه دارند که همیشه ناخن هایشان لاک زده، مانکور شده و مرتب باشد، کاشت راه حل خوبی است چرا که لاک روی ناخن طبیعی خیلی زود پاک شده و ظاهری نامرتب به خود میگیرد. اما ماندگاری لاک روی ناخن کاشت بسیار زیاد می باشد.
۴. برای کسانی که به طراحی ناخن علاقه دارند کاشت ناخن راه حل مناسبی است زیرا بعضی از طرح ها را روی ناخن طبیعی نمی توان پیاده سازی کرد.
۵. برای کسانی که ناخن های دست یا پایشان بر اثر ضربه از حالت طبیعی خارج شده و فرم زیبایی ندارد کاشت راه حل مناسبی برای رفع این مشکل است.
معایب:
۱. اگر کاشت ناخن در محیط مناسب و توسط ناخن کار حرفه ای انجام نگردد امکان ایجاد قارچ ناخن و از بین رفتن صدف ناخن وجود دارد.
۲. اگر کاشت توسط لوازم استریل شده انجام نشود امکان ایجاد عفونت های ناخن و انگشت بسیار محتمل است.
۳. اگر ناخن کار شما حرفه ای نبوده و از اختلالات ناخن اطلاع کافی نداشته باشد، ممکن است برخی نشانه های بیماری ناخن مشتری را تشخیص ندهد و با کاشت باعث آسیب و تشدید آن بیماری گردد.
۴. برخی افراد به مواد کاشت حساسیت دارند و در صورت کاشت ممکن است دچار عوارض آلرژیک شوند. بنابراین اگر سابقه آلرژی دارید حتما با ناخن کار خود در میان بگذارید تا با تست کردن مواد روی یک ناخن و مشاهده تاثیرات از ایجاد این عوارض جلوگیری کنید.
۵. مواد کاشت به دلیل داشتن بوی زیاد و ترکیبات شیمیایی برای ریه افرادی که مدت زمان زیادی در معرض آن قرار دارند مضر می باشد.
۶. تاثیر مواد شیمیایی کاشت بر روی جنین تا کنون اثبات نشده اما بهتر آن است که شرط احتیاط رعایت شده و خانم های باردار در معرض این مواد قرار نگیرند.
۷. متاسفانه در بسیاری از سالن های زیبایی تهویه مناسب هوا صورت نمی گیرد. لذا قرار کرفتن در اینگونه محیط ها برای افراد حساس می تواند بسیار مضر باشد.
نکات ایمنی بعد از کاشت
- با اجسام آلوده تماس نداشته باشید.
- مراقبت کنید تا به ناخنهایتان ضربهای وارد نشود.
- در کارهای روزمره هنگام استفاده از مواد شوینده و آب تا حد امکان از دستکش استفاده کنید.
- از کار با مواد شیمیایی و حلال بدون دستکش خودداری کنید.
- حضور در آب استخر و حوضچههای عمومی میتواند باعث تشدید امکان بروز بیماریهای قارچی در ناحیه ناخنهای کاشته شده شود.
قیمت و هزینه کاشت
قیمت کاشت در شهرهای مختلف حتی در نقاط مختلف یک شهر باهم متفاوت می باشد. بنابراین نمی توان قیمت دقیقی برای انجام این کار ارائه کرد.
اما برای اینکه شما بتوانید با این بازار کار بیشتر آشنا شوید، می توانیم قیمت حدودی به شما بگوییم.
رنج قیمتی کاشت با توجه به عوامل مختلف از جمله سالن آرایشی یا مکانی که این کار را انجام می دهید، ناخن کار و تجربه ای او، نوع مواد مصرفی و … در حدود ۱۲۰ هزار تومان تا ۲۵۰ هزار تومان می باشد. لازم به ذکر است که زمان طلایی جهت ترمیم، ۳ هفته یکبار می باشد و تا ۴ هفته نیز زمان مناسبی است.
آیا کاشت ناخن سرطان زاست؟
کاشت برای دست و پا در حال حاضر یکی از محبوب ترین لاین های زیبایی بانوان می باشد و در حین کاشت از دستگاه یو وی استفاده می شود.
اما آیا قرار گرفتن پوست در معرض اشعه این دستگاه موجب سرطان پوست می شود؟ اشعه یو وی یا Ultra-Violate در حقیقت یکی از اشعه های مضر تولیدی توسط خورشید می باشد که حتی در هنگام گرفتن آفتاب نیز می تواند موجب آسیب رساندن به پوست انسان گردد. این اشعه دو نوع مختلف دارد که عبارتند از:
-
UV-A
-
UV-B
دکتر Saira George ، استادیار درماتولوژی در دانشگاه ام دی اندرسون معتقد است نوری که در دستگاه های متداول یو وی وجود دارد از نوع UV-A می باشد و احتمال ابتلا به سرطان ناشی از این نوع اشعه بسیار پایین می باشد و میزان اشعه خروجی از این دستگاه بسیار پایین تر از سطح اشعه خورشید در هنگام آفتاب گرفتن می باشد. با این حال، ایشان دستکشی را توصیه می کند تا در هنگام ورود دست به دستگاه یو وی کاملا پوست را بپوشاند و صرفا ناخن ها باشند که در مقابل این تشعشع قرار می گیرند.
در تحقیقی که در این خصوص در سال ۲۰۰۹ در شانزده سالن انجام شد، ۱۷ دستگاه یو وی مورد تست قرار گرفتند. در این آزمایش میزان اشعه UV-A در تمام این دستگاه ها اندازه گیری شد و مشخص شد که بسته به میزان وات دستگاه، طیف گسترده ای از میزان این تشعشع ثبت می گردد. با این حال بالاترین میزان تشعشع اندازه گیری شده نیز به اندازه ای نبود که بر روی DNA سلول های سطح پوست تاثیر منفی داشته باشد. در عین حال دکتر Saira George به کسانی که به صورت مرتب و برنامه ریزی شده از این دستگاه استفاده می کنند توصیه می کند که از دستکش مخصوصی که صرفا ناخن ها از آن بیرون هستند استفاده کنند.
سخن پایانیکاشت در کشور ما رواج زیادی پیدا کرده است. کسانی که به این عمل مبادرت می ورزند هرکدام دلایلی برای انجام این کار دارند. با توجه به نکاتی که به صورت مفصل در مورد آن صحبت شد توصیه ما به شما این است اگر قصد دارید که در این زمینه آموزش ببینید، حتما به مراکز آموزشی معتبر و سرشناس ازجمله نیل آکادمی مراجعه فرمایید و از دوره های این مرکز بهره ببرید. |
4 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
سلام. ممنون از مطلب مفیدی که در مورد کاشت ناخن گفتین
سلام. لطف دارید
سلام توی کاشت پودر از کیلنزر استفاده نمیکنن
برای تمیز کردن صدف ناخن از کلینزر استفاده کنید نتیجه کارتون بهتر میشه