ترفندهای کاشت ناخن : ۴ تکنیک در کاشت ناخن که شما را حرفه ای می کند.
اگر به دنبال ترفندهای کاشت ناخن هستید تا پله های موفقیت را چندتا یکی طی کنید، جای درستی آمده اید. کاشت ناخن مانند سایر لاین های زیبایی دارای ظرافت بالایی می باشد. برای اینکه این ظرافت و زیباییی رعایت شود و کاشت ناخن اصولی و دقیق انجام شود نکاتی وجود دارد که شما به عنوان یک ناخنکار باید آنها را در آموزش کاشت ناخن رعایت کنید. این نکات به عنوان ترفندهای کاشت ناخن شناخته می شود. در این مطلب به بررسی و توضیح ترفندهای کاشت ناخن می پردازیم.
آنچه شما در این مقاله می آموزید:
|
ترفندهای کاشت ناخن در انتخاب ابزار
یکی از ترفندهای کاشت ناخن انتخاب درست ابزار کار کاشت ناخن است که تاثیر زیادی در نتیجه نهایی کار دارند. برای انتخاب ابزار کاشت ناخن نکاتی را باید در نظر بگیرید که در این بخش از مطلب به این نکات می پردازیم.
-
سرسوهان مانیکور
سرسوهان مانیکور در مرحله زیرسازی و برای برداشتن کوتیکول ها از روی سطح ناخن استفاده می شود.
سر سوهان های مانیکور انواع مختلف دارند برای انتخاب بهترین نوع، بهتر است آنها را امتحان کنید و سرسوهانی را انتخاب کنید که کار کردن با آن برای شما راحت تر است و بهترین نتیجه را می گیرید. انتخاب سرسوهان مانیکور مناسب خودتان در سرعت و کیفیت مرحله زیرسازی بسیار تاثیر گذار است و یکی از ترفندهای کاشت ناخن است.
-
نیپر
این ابزار یکی از مهمترین ابزارهای کار کاشت ناخن است.
هنگام خرید نیپر سعی کنید با کیفیت ترین مدل را انتخاب کنید و نگران هزینه ای که پرداخت می کنید نباشید. نیپپرهای کم کیفیت و ارزان کارایی لازم را ندارند و در نهایت یا باعث ایجاد زخم در اطراف ناخن می شوند و یا پوسته هایی در اطراف ناخن به جا می گذارند که ظاهر بسیار بدی به ناخن می دهد. نیپر باید تیز باشد. نیپرهای با سر کوچک کارایی بیشتری در مانیکور دارند و برای راحتی در استفاده، نیپر باید دسته فنری داشته باشد. نگهداری از نیپر هم بسیار مهم است، مراقب باشید که سر نیپر ضربه نخورد و از نیپری که برای مانیکور استفاده می کنید برای برداشتن نگین از روی ناخن و یا بریدن چیزی استفاده نکنید.
-
قلم کاشت ناخن
قلم کاشت ناخن اکریلیک در دو نوع تخت و وان بال (اشکی) در بازار موجود است.
هر کدام از این قلم ها خصوصیات خود را دارند اما یکی از ترفند های کاشت ناخن این است که بدانید اصولا کار با قلم وان بال سریع تر از قلم تخت می باشد. دقت کنید که با هر دو قلم تمرین کنید و قلمی را انتخاب کنید که برای شما راحت تر است و با کمک آن مواد گذاری را سریعتر و بهتر انجام می دهید. انتخاب قلم مناسب خودتان سرعت و کیفیت کار مواد گذاری را افزایش می دهد.
-
سرسوهان الماسه
سرسوهان الماسه در جنس های مختلف در بازار موجود است.
برای انتخاب نوع مناسب سرسوهان می توانید از تجربه دیگران استفاده کنید اما به طور کلی سرسوهان باید جنس مقاومی داشته باشد و بافت الماسه باید طوری باشد که به راحتی مواد را تراش دهد.
-
دستگاه UV
این دستگاه نقش مهمی در کاشت ناخن با ژل و ژلیش ناخن دارد.
برای سرعت بخشیدن به کار و کیفیت بالاتر کار از دستگاه های UV با لامپ LED استفاده کنید. این دستگاه ها در زمان کمتری مواد ژل را خشک می کنند و لایه های زیری خمیری نمی ماند.
ترفندهای کاشت ناخن در انتخاب مواد کاشت
انتخاب درست مواد کاشت ناخن در هر محله از کاشت ناخن جزو ترفندهای کاشت ناخن می باشد که در روند کار تاثیر گذار است. در این بخش به نکاتی می پردازیم که در روند و نتیجه نهایی کار کاشت ناخن تاثیر گذار است و موجب انتخاب بهترین نوع کاشت ناخن می شود.
-
ضدقارچ و پرایمر
ضد قارچ و پرایمر دو ماده مهم در کاشت ناخن هستند، این دو ماده را به صورت جدا استفاده کنید. پرایمر هایی که ضد قارچ دارند به تنهایی برای محافظت از ناخن در قارچ ناخن کافی نیستند. از پرایمر های اسید استفاده نکنید، این پرایمر ها باعث ایجاد سوزش در پوست اطراف ناخن می شوند و ممکن است حساسیت ایجاد کنند. استفاده از پرایمر نکته بسیار مهمی در کاشت ناخن است، برای اینکه پرایمر را فراموش نکنید ظرف پرایمر را کنار ظرف لیکویید قرار دهید تا هنگام موادگذاری در دید شما باشد.
-
پودر کاشت ناخن
انتخاب رنگ پودر به سلیقه مشتری انجام می شود و در روند کار کاشت ناخن و موادگذاری تاثیری ندارد، اما بافت پودر کاشت ناخن تاثیر زیادی در مواد گذاری دارد و از ترفند های کاشت ناخن است. از پودر هایی با بافت خیلی ریز استفاده کنید، مواد گذاری با پودر های با بافت بسیار ریز راحت تر و بهتر انجام می شود. این نکته را در نظر داشته باشید که احتمال هوا گرفتن کاشت ناخن وقتی از پودرهای اکلیلی یا شاین دار با اکلیل های درشت استفاده می کنید بیشتر است.
-
لیکویید کاشت ناخن
انتخاب لیکویید مناسب تاثیر زیادی در روند کار مواد گذاری و سرعت کار کاشت ناخن دارد.
بهترین گزینه، لیکویید نیم چرب است، لیکویید نیم چرب در ترکیب با پودر زود خشک نمی شود و شما برای بازی با مواد و یکدست کردن مواد بر روی ناخن زمان دارید (لیکویید خشک در ترکیب با مواد خیلی زود خشک می شود و روند کار مواد گذاری را سخت می کند). در عین حال مانند لیکویید خشک به زمان زیادی برای خشک شدن نیاز ندارد و شما مجبور نیستید برای سوهان کشی زمان زیادی صبر کنید.
-
ژل
به عنوان یک ناخنکار باید انواع ژل ها را بشناسید و بدانید در چه کاشت هایی از هارد ژل باید استفاده کنید و سافت ژل برای کدام کاشت ها مناسب تر است. با شناخت ژل ها و چگونگی کار کردن با ژل سرعت و کیفیت کار کاشت ناخن بالا تر می رود. برای مثال برای کاشت ناخن با فیبر سافت ژل گزینه مناسب تری است و کسب تجربه در این موارد، ترفندهای کاشت ناخن می باشد.
-
محلول قلم شور
مراقبت از قلم های کاشت ناخن برای ناخنکار امری ضروری است.
برای تمیز کردن قلم ها حتما از محلول قلم شور استفاده کنید.
محلول قلم شور بافت موی قلم ها را نرم نگه می دارد و از آسیب به موهای قلم جلوگیری می کند. شستن قلم با استون باعث خشک شدن قلم و آسیب رسیدن به موهای قلم می شود. قلم های آسیب دیده در مواد گذاری روند کار را کند کرده و کیفیت مواد گذاری را کم می کند.
-
لاک ژل (ژلیش)
لاک ژل ها در دو نوع تک مرحله ای و سه مرحله ای در بازار موجودند.
برای اینکه لایه های لاک ژل ضخیم نشود و در انتها، کاشت و یا ژلیش ظریف و زیبا داشته باشید از لاک ژل هایی با برند معتبر و پوشش دهی بالا استفاده کنید. اگر از لاک ژل سه مرحله ای استفاده می کنید هر سه مرحله را اجرا کنید.
ترفندهای کاشت ناخن در مراحل کاشت
کاشت ناخن سه مرحله دارد که در طی هر مرحله نکاتی هست که با رعایت آن، روند کار و نتیجه کار بهتر می شود. مراحل کاشت ناخن به شرح زیر است:
-
زیر سازی
در ترفندهای کاشت ناخن برای انجام زیر سازی اصولی نکات زیر را رعایت کنید:
- انتخاب سر سوهان مانیکور و نیپر بسیار مهم است که در همین مطلب به جزییات این موضوع پرداخته شد.
- برای خراش دادن سطح ناخن از سرسوهان کاغذی نرم استفاده کنید.
- در این مرحله صدف ناخن را نازک نکنید. این نکته بسیار مهمی است که در تمامی آموزش های این سایت به آن تاکید شده است.
- با نازک کردن صدف ناخن، ناخن آسیب می بیند و دوام کاشت روی ناخن کم می شود.
- اینکار احتمال بروز بیماری های ناخن را نیز بالا می برد.
-
مواد گذاری
این مرحله از کاشت ناخن تنها مرحله متفاوت در کاشت های مختلف است. تر فندهای کاشت ناخن که باید به کار بگیرید به شرح زیر است:
- حتما قبل از موادگذاری از پرایمر استفاده کنید.
- برای موادگذاری از قلم سالم استفاده کنید و قلم های آسیب دیده، مواد را داخل خود جمع می کنند و مواد به درستی روی ناخن قرار نمی گیرد و سطح مواد ناهموار می شود.
- از پودر و لیکویید با کیفیت استفاده کنید.
- موادی که با قلم برمی دارید نباید خیلی شل و یا خیلی خشک باشد.
- مواد خیلی شل شره می کند و روی پوست اطراف ناخن می ریزد و مواد خیلی خشک روی ناخن حالت نمی گیرد.
- در حین موادگذاری اگر مواد روی پوست اطراف ناخن رفت قبل از خشک شدن با قلم مواد را جمع کنید.
- مواد اگر روی پوست اطراف ناخن خشک شود در مرحله سوهان کشی مسئله ایجاد می کند.
- ضخامت موادگذاری نباید خیلی زیلد و یا خیلی کم باشد.
- مواد ضخیم نیاز به سوهان کشی بیشتری دارد و همین امر باعث ایجاد هوا در زیر مواد می شود.
- موادگذاری نازک نیز در حین سوهان کشی هوا می گیرد.
- تا جایی که می توانید سطح موادگذاری را یکدست اجرا کنید.
- با اینکار در مرحله سوهان کشی کار برای شما راحت تر است و زمان کمتری طول می کشد.
- پس از موادگذاری و قبل از سوهان کشی دست مشتری نباید با آب برخورد داشته باشد.
- تماس با آب قبل از سوهان کشی باعث ایجاد هوا در قسمت ریشه ناخن می شود.
-
سوهان کشی
برای سوهان کشی راحت تر و داشتن فرم بهتر پس از سوهان کشی ترفندهای کاشت ناخن که در زیر گفته شده را به کار ببرید.
- برای دورگیری از سرسوهان مانیکور استوانه دورگیر استفاده کنید.
- زاویه سر سوهان با سطح ناخن باید ۳۰ درجه باشد.
- هنگام فرمدهی سطح ناخن از سرسوهان الماسه استوانه استفاده کنید و با این سرسوهان قسمت کناری ناخن را جمع کنید که ناخن پهن و ضخیم به نظر نرسد.
- پس از اتمام سوهان کشی با استفاده از سر سوهان کاغذی نرم سطح ناخن را سوهان بکشید.
- این مرحله رد سر سوهان ها را از بین می برد و سطح صاف و یکدستی به کار می دهد.
- در عین حال بستر مناسبی را برای ژلیش ناخن فراهم می کند.
ترفندهای کاشت ناخن در فرم دهی ناخن
برای یافتن ترفندهای کاشت ناخن لازم است تا انواع فرم ناخن را به خوبی بشناسید.
- با توجه به فرم صدف ناخن و دست مشتری بهترین فرم را برای کاشت ناخن به مشتری پیشنهاد بدهید.
- برای مثال برای کسانی که صدف ناخن پهن و کوتاه دارند فرم هایی مانند گلدانی، بادامی و نوک تیز مناسب است.
- قبل از مواد گذاری فرم ناخن مشتری را درست کنید.
- اگر از تیپ استفاده می کنید، تیپ باید فرمدهی شود و اگر از فرمر استفاده می کنید در حین مواد گذاری با قلم، فرم دلخواه را ایجاد کنید. پس از مواد گذاری ناخن ضخیم می شود و فرمدهی کاری سخت و زمانبر است.
- درحین فرم دهی ناخن های هر دو دست را با هم مقایسه کنید که هم شکل و هم اندازه باشند.
سخن پایانیبین یک ناخنکار حرفه ای که مشتریان زیادی دارد با یک ناخنکار معمولی در دانش اولیه کاشت ناخن نیست بلکه دانستن ترفندهای کاشت ناخن است که به یک ناخنکار کمک می کند تا کیفیت کار بالاتری داشته باشد و زمان کمتری را در هر کاشت بگذارد. لذا مشتریان بیشتر و درآمد بیشتری نیز خواهد داشت. شما نیز به کمک تمامی ترفندهای کاشت ناخن که گفته شد می توانید به یک ناخن کار حرفه ای تبدیل شوید. اگر علاقه مندید که به صورت حرفه ای تر، آموزش کاشت ناخن را دنبال کنید می توانید از دوره های آموزشی نیل آکادمی کمک بگیرید و یا از طریق تماس با کارشناسان مجموعه مشاوره رایگان انجام دهید. |
دیدگاهتان را بنویسید