کاشت فرنچ ثابت با قالب : آموزش گام به گام کاشت فرنچ ثابت با پلی ژل و قالب
یکی از آموزش های کاربردی در زمینه آموزش کاشت ناخن، کاشت فرنچ ثابت با قالب و پلی ژل می باشد. اگر می خواهید در زمینه کاشت ناخن حرفه ای شوید،د لازم است تا با مدل های مختلف کاشت ناخن همچون کاشت فرنچ ثابت با قالب آشنا باشید. به شما پیشنهاد می کنیم مطالعه این مقاله را از دست ندهید.
آنچه شما در این مقاله می آموزید: |
کاشت فرنچ ثابت با قالب
در مطلب کاشت ناخن با پلی ژل، مزایای کاشت ناخن با ژل توضیح کامل داده شد. در این مطلب در مورد کاشت فرنچ ثابت با قالب و پلی ژل توضیح داده می شود. راحتی و سرعت بالای این کاشت باعث شده امروزه طرافداران زیادی داشته باشد.
ابزار و مواد لازم در کاشت فرنچ ثابت با قالب
- سوهان برقی
- دستگاه UV
- عقب زن
- نیپر
- قلم کاشت با ژل
- قالب کاشت ناخن
- سرسوهان مانیکور اشکی
- سرسوهان کاغذی
- سرسوهان استوانه مانیکور دورگیر
- سوهان دستی
- پلی ژل ( رنگ سفید و هلویی )
- کلینزر
- ضدقارچ
- بیس کات ژل (یا باندر ژل)
- تاپ شاین
مراحل آموزش کاشت فرنچ ثابت با قالب
مراحل انجام کاشت فرنچ ثابت با قالب کوتاه تر از سایر کاشت ها می باشد و با داشتن حداقل تجهیزات به راحتی در منزل قابل انجام می باشد.
مرحله اول کاشت فرنچ ثابت با قالب : زیرسازی
اولین مرحله در کاشت ناخن، زیرسازی می باشد. زیرسازی در کاشت قالبی از اهمیت بیشتری برخوردار است چراکه اگر کاشت قالبی به درستی انجام نشود احتمال هواگرفتگی بیشتری دارد. مراحل زیر سازی به شرح زیر می باشد:
مانیکور خشک
با انجام مانیکور خشک شما پوست های اضافه را از به عقب می رانید و کوتیکول ها را از روی سطح ناخن برمیدارید. مراحل مانیکور خشک را به ترتیب زیر و با دقت انجام دهید:
- با استفاده از عقب زن پوست های اضافه اطراف ناخن را به عقب برانید.
- برای انجام اینکار عقب زن را با شیب نگه دارید و پوست ها را به عقب هل دهید.
- از اعمال فشار بر روی ناخن بپرهیزید.
- با استفاده از سرسوهان مانیکور اشکی کوتیکول ها را از روی سطح ناخن بردارید.
- حرکت سرسوهان باید در یک جهت باشد و از اعمال فشار بر روی ناخن بپرهیزید.
- با استفاده ازنیپر پوست های اضافه اطراف ناخن را ببرید.
- بریدن را با ظرافت و دقت انجام دهید و از ایجاد زخم بپرهیزید.
نکته مهم: قبل از انجام مانیکور کلیه ابزارها را استریل کنید. احتمال انتقال بیماری توسط ابزار آلوده بسیار بالاست.
خراش دادن سطح ناخن
- با استفاده از سرسوهان کاغذی نرم سطح ناخن را خراش دهید.
- هدف از این کار خراش دادن سطح ناخن و برداشتن چربی های اضافه روی ناخن می باشد.
- هدف نازک کردن صدف ناخن نیست.
مرحله دوم : انتخاب سایز مناسب قالب
قالب های کاشت ناخن پلاستیکی در بسته هایی که حاوی سایزهای متنوع است در بازار عرضه می شود. برای انجام کاشت قالبی باید سایز قالب مناسب هر ناخن را انتخاب کنید. برای انتخاب سایز قالب را بر روی ناخن قرار دهید. قالب انتخابی شما در کاشت فرنچ ثابت با قالب باید هم سایز با ناخن باشد. قالب های بزرگتر از ناخن مناسب کاشت قالبی نیست چراکه باعث می شود مواد به پوست اطراف ناخن بچسبد.
مرحله سوم : مواد گذاری
مواد گذاری در کاشت فرنچ ثابت با قالب درون قالب انجام می شود و توسط قالب به روی ناخن منتقل می شود. برای انجام مواد گذاری مراحل زیر را انجام دهید:
- سطح ناخن را با پد کلینزر که آغشته به کلینزر است و یا الکل تمیز کنید. اینکار سطح ناخن را از هر چربی پاک می کند و رطوبت احتمالی را نیز از بین می برد.
- برای اطمینان بیشتر سطح صدف ناخن ها را به ضد قارچ آغشته کنید.
- مقدار مورد نیاز از پلی ژل سفید را برداشته و داخل قالب قرار دهید.
- با توجه به قد مورد نظر ناخن پس از اتمام کاشت مواد را در وسط قالب قرار دهید و با قلم آغشته به کلینزر و یا لیکویید مخصوص پلی ژل فرمدهی مواد و ایجاد قوس فرنچ را انجام دهید. دقت کنید که فرم ایجاد شده قرینه باشد و از هر طرف به صورت دقیق ایجاد شده باشد.
- مواد هلویی را داخل قالب قرار دهید و با قلم آغشته به کلینزر مواد را داخل قالب پخش کنید. مواد را روی قسمت سفید بکشید تا این دو قسمت از مواد کاملا به هم بچسبند.
- یک لایه نازک بیس کات و یا باندر ژل بر روی ناخن بزنید و دست را داخل دستگاه قرار دهید تا خشک شود. برای اطمینان بیشتر می توانید از یک لایه پرایمر غیر اسیدی زیر بیس کات استفاده کنید.
نکته مهم
- قالب را با رعایت سرسوزن فاصله از ریشه ناخن از قسمت ریشه بر روی ناخن قرار دهید و با اندکی فشار قالب را روی ناخن فیکس کنید، فشار وارده در این مرحله هوای زیر مواد را خارج می کند. در همین مرحله موادی که از بغل قالب بیرون زده را با استفاده از قلم تمیز کنید.
- دقت کنید که قالب را با فشار اندک و ثابت نگه دارید تا زمانی که دست داخل دستگاه UV می رود و خشک می شود. اگر قالب را رها کنید قالب به سمت بالا شروع به حرکت می کند و حباب های هوا داخل مواد ایجاد میشود. درعین حال سطح کاشت دارای ناهمواری های زیادی می شود.
- زیر ناخن را با قلم مرتب کنید. برخی ناخنکاران برای تمیزتر شدن زیر کار از فرمر استفاده می کنند و با نصب فرمر زیر ناخن صاف و مرتب می شود
- دست را زیر دستگاه UV قرار دهید تا مواد خشک شود. پس از گذشت ۹۰-۶۰ ثانیه دست را از دستگاه خارج کنید و به صورت برعکس زیر دستگاه قرار دهید تا زیر ناخن هم خشک شود.
- قالب را از ناخن جدا کنید برای انجام این کار قالب را به آرامی تکان دهید تا از ناخن جدا شود.
- اگر تمایل دارید که ناخن جمع تر باشد یا اصطلاحا حالت لوله ای داشته باشد می توانید در این مرحله از پینچر استفاده کنید. پینچر را نصب کنید و دست را مجددا زیر دستگاه UV قرار دهید.
- با استفاده از پد کلینزر آغشته به کلینزر نوچی سطح ژل را بگیرید.
مرحله چهارم : سوهان کشی
مرحله سوهان کشی در کاشت فرنچ ثابت با قالب بسیار کوتاه است. ناخن ها به دلیل استفاده از قالب سطحی صاف و یک شکل دارند و نیاز به سوهان کشی فرمدهی ندارند. مراحل سوهان کشی در کاشت قالبی به شرح زیر است:
- با استفاده از سوهان استوانه مانیکور دورگیر، دورگیری کاشت را انجام دهید و اگر ناهمواری وجود دارد آن را از بین ببرید.
- با استفاده از سرسوهان استوانه مانیکور دورگیر سطح زیر ناخن را صاف و یکدست کنید. برای این کار از سرسوهان های الماسه و یا سرسوهان کاغذی نیز می توانید استفاده کنید.
- با استفاده از سوهان دستی فرم بغل و بالای ناخن را درست کنید.
در اینجا مراحل کاشت فرنچ ثابت با قالب تمام شده است.
نکات
- برخی برند های پلی ژل لیکویید مخصوص به خود را دارند و به جای کلینزر از لیکویید مخصوص برای پخش کردن پلی ژل استفاده می شود.
- برای آغشته کردن قلم به کلینزر می توانید کلینزر را بر روی پد بزنید با قرار دادن قلم بر روی پد کلینزر جذب قلم می شود. راه دیگر ریختن کلینزر داخل گوده می باشد و با قرار دادن قلم داخل محلول کلینزر جذب قلم می شود.
- برای استفاده از لیکویید، محلول را داخل گوده بریزید و قلم را داخل محلول بزنید و مواد را پخش کنید.
- با استفاده از روش کاشت قالبی می توان کاشت های گریم نیز انجام داد.
مرحله پنجم : تاپ شاین
پس از اتمام مرحله سوهان کشی با استفاده از یک لایه نازک تاپ شاین می توانید زیبایی ظاهری ناخن را دو چندان کنید. لایه تاپ شاین علاوه بر زیبایی از پلی ژل در مقابل آلودگی و تغییر رنگ بر اثر استفاده از مواد رنگی جلوگیری می کند.
مزایا و معایب کاشت فرنچ ثابت با قالب
- در کاشت پلی ژل با استفاده از قالب فرم سطح تمامی ناخن ها یک شکل و یکدست می شود.
- به دلیل عدم نیاز به سوهان کشی این کاشت سرعت بالایی دارد.
- اگر مواد گذاری داخل قالب به اندازه انجام شود این کاشت ظرافت بالایی دارد.
- این کاشت نیاز به ژلیش و طراحی ندارد و به تنهایی دارای ظاهری بسیار زیبا خواهد بود.
- در کاشت پلی ژل با استفاده از قالب مانند تمامی کاشت های قالبی دیگر احتمال هوا گرفتن کاشت بسیار بالاست بنابراین باید در مراحل انجام کار دقت کنید تا کاشت هوا نگیرد.
هزینه کاشت فرنچ ثابت با قالب
هزینه این کاشت به عوامل زیادی مانند مکان سالن، مهارت ناخن کار، کیفیت مواد استفاده شده و … بستگی دارد. هزینه ی این کاشت ۳۵۰هزار تومان تا ۴۵۰ هزار تومان است و با توجه به اینکه کاشت گریم محسوب می شود این هزینه می تواند تا ۵۰۰ هزار تومان نیز افزایش یابد.
سخن پایانیدر این مقاله آموزش گام به گام کاشت فرنچ ثابت با قالب و با استفاده از پلی ژل بیان شد. به کمک این مطلب به راحتی می توانید فرنچ ثابت پلی ژل با استفاده از قالب را انجام دهید. |
دیدگاهتان را بنویسید