آموزش کاشت ناخن پا : ۵ مرحله آموزش گام به گام کاشت ناخن پا
آموزش کاشت ناخن پا راه حل مناسبی برای اصلاح فرم ناخن پا می باشد. ناخن های دفرمه و یا آسیب دیده با موادگذاری و سوهان کشی مناسب ظاهری زیبا پیدا می کنند. بهتر است کاشت ناخن پا فقط برای انگشت شست پا انجام شود و موادگذاری روی انگشت های دیگر انجام نشود. با شروع فصل تابستان تعداد مشتریانی که تمایل به کاشت ناخن پا دارند رو به افزایش است بنابراین آموزش کاشت ناخن حائز اهمیت است. در این مطلب مواد و ابزار مورد نیاز و مراحل آموزش کاشت ناخن پا با مواد اکریلیک آموزش داده می شود.
آنچه شما در این مقاله می آموزید: |
آموزش کاشت ناخن پا
زیبایی ناخن های پا برای بانوان بسیار اهمیت دارد و علاوه بر پدیکور، برخی ناخن های پا همانند ناخن های دست نیاز به کاشت ناخن دارند. بنابراین یکی از دغدغه های ناخنکاران، آموزش کاشت ناخن پا می باشد. برای انجام کاشت ناخن پا، ابزارهایی لازم است که در ادامه با آن آشنا می شوید.
ابزار و مواد لازم در آموزش کاشت ناخن پا
- سوهان برقی
- عقب زن
- نیپر
- سرسوهان الماسه استوانه
- سرسوهان الماسه استوانه سر گرد
- سرسوهان مانیکور اشکی
- سرسوهان مانیکور استوانه دورگیر
- سرسوهان کاغذی نرم
- سوهان دستی
- تیپ
- چسب تیپ
- کاتر
- قلم وان بال (اشکی)
- ضد قارچ
- پرایمر
- لیکویید
- پودر کاشت ناخن (رنگ دلخواه مشتری)
- گوده
- روغن کوتیکول
مراحل آموزش کاشت ناخن پا
مراحل آموزش کاشت ناخن پا تفاوتی با کاشت ناخن دست ندارد و به همان ترتیب اجرا می شود. آموزش کاشت ناخن پا شامل مراحل زیر است:
- زیرسازی
- تیپ گذاری
- موادگذاری
- سوهان کشی
- از بین بردن ناهمواری های احتمالی
مرحله اول آموزش کاشت ناخن پا : زیر سازی
زیر سازی ناخن پا مانند زیر سازی ناخن دست انجام می شود، اما برای زیر سازی ناخن پا باید دقت بیشتری داشته باشید چرا که احتمال بروز عفونت و قارچ در ناخن پا بیشتر از ناخن دست است. قبل از شروع به کار از مشتری درخواست کنید که پا را با آب و صابون شستشو دهد و با استفاده از محلول ضدعفونی، انگشتان پا را ضد عفونی کنید. مراحل زیر سازی در آموزش کاشت ناخن پا به شرح زیر است:
-
پدیکور خشک
پدیکور همان مانیکور است و فقط روی پا اجرا می شود که در مطلب آموزش مانیکور و پدیکور به طور کامل به پدیکور خیس پرداخته شده است. برای زیر سازی کاشت ناخن پا، پدیکور خشک انجام می شود. برای انجام پدیکور خشک مراحل زیر را انجام دهید.
- با استفاده از عقب زن پوست های اضافه اطراف ناخن را به عقب برانید.
- با استفاده از سر سوهان مانیکور اشکی کوتیکول های روی سطح ناخن را از بین ببرید.
- در این مرحله دقت کنید که در اطراف ناخن زخم ایجاد نکنید، چرا که زخم های اطراف ناخن یکی از مهمترین دلایل ایجاد قارچ ناخن هستند و ناخن پا به علت زمان طولانی که در کفش می مانند و رطوبت موجود در کفش، بیشتر مستعد ایجاد قارچ هستند.
- با استفاده از نیپر پوست های اضافه اطراف ناخن را ببرید و جدا کنید.
- پوست ها را خیلی عمیق نبرید. پوست اطراف ناخن پا نیاز به دقت بیشتری دارد تا زخم نشود.
- اگر ناخن پا در گوشت اطراف فرو رفته، با استفاده از نیپر ناخن را بریده و از گوشت خارج کنید.
- ناخن ها را برای تیپ گذاری کوتاه کنید.
-
خراش دادن سطح ناخن
با استفاده از سرسوهان کاغذی نرم سطح ناخن را خراش دهید. دقت کنید تمام سطح ناخن باید مات شود و چربی روی سطح ناخن باقی نماند. از نازک کردن صدف ناخن بپرهیزید، هدف فقط ایجاد خراش روی سطح ناخن است.
مرحله دوم آموزش کاشت ناخن پا : تیپ گذاری
برای کاشت ناخن پا می توانید از تیپ گذاری برای بلند کردن قد ناخن استفاده کنید. در این بخش مراحل تیپ گذاری ناخن پا آموزش داده می شود.
- انتخاب سایز مناسب تیپ
در این مرحله از آموزش کاشت ناخن پا سایز مناسب تیپ برای انگشت را انتخاب کنید. تیپ نباید از سایز ناخن بزرگتر باشد. اگر تیپ هم سایز ناخن پیدا نکردید می توانید تیپی که مقداری بزرگتر است را انتخاب کنید و با سوهان دستی بغل های تیپ را جمع کنید.
- چسباندن تیپ
در این مرحله قبل از چسباندن تیپ، ناخن را به ضد قارچ آغشته کنید. چسب ناخن را به قسمت داخلی تیپ بزنید و تیپ را روی ناخن بخوابانید. تیپ را تا زمانی که چسب خشک می شود نگه دارید. پس از اینکه چسب خشک شد با استفاده از کاتر قد ناخن را کوتاه کنید. می توانید برای کوتاه کردن قد ناخن از قیچی نیز استفاده کنید.
- از بین بردن خط تیپ
با استفاده از سر سوهان کاغذی نرم خط تیپ را از بین ببرید و سطح تیپ را خراش دهید.
- فرمدهی تیپ
با استفاده از سوهان دستی فرم بغل و بالای تیپ را به دلخواه مشتری درست کنید.
مرحله سوم آموزش کاشت ناخن پا : مواد گذاری
موادگذاری کاشت ناخن پا هیچ تفاوتی با موادگذاری ناخن دست ندارد و مراحل موادگذاری مانند ناخن دست انجام می شود که به شرح زیر است:
- سطح صدف ناخن را به ضد قارچ آغشته کنید. پوست اطراف ناخن را نیز به ضد قارچ آغشته کنید.
- این مرحله در کاشت ناخن پا مرحله بسیار مهمی می باشد. همانطور که در بالا اشاره شد ناخن پا بیشتر در معرض آلودگی و قارچ ناخن می باشد.
- سطح صدف ناخن را به پرایمر آغشته کنید. بهتر است از پرایمر های بدون اسید استفاده کنید.
- پرایمرهایی که اسید دارند باعث ایجاد سوزش و حس ناخوشایند برای مشتری می شوند.
- مواد گذاری را از خط فرمر آغاز کنید و مراحل را مانند ویدیو پیش بروید.
- سعی کنید در مرحله موادگذاری فرم درست بغل و بالای ناخن را ایجاد کنید.
- سعی کنید لایه مواد خیلی ضخیم و یا خیلی نازک نباشد در هر دو حالت احتمال هواگرفتگی کاشت و ایجاد قارچ بالا می رود.
- دقت در مرحله مواد گذاری و ایجاد سطح هموار باعث کوتاه شدن مرحله سوهان کشی می شود.
مرحله چهارم آموزش کاشت ناخن پا : سوهان کشی
برای انجام سوهان کشی اصولی در آموزش کاشت ناخن پا و داشتن ناخنی خوش فرم و خوش حالت مراحل زیر را به ترتیبی که گفته شده اجرا کنید.
- با استفاده از سرسوهان الماسه استوانه سرگرد، ناهمواری های سطح مواد را از بین ببرید و ضخامت مواد را کمی کمتر کنید.
- به کمک سرسوهان مانیکور استوانه دورگیر، دورگیری مواد را انجام دهید و ناهمواری های دور ناخن را از بین ببرید.
- به زاویه سرسوهان با ناخن در ویدیو آموزشی دقت کنید.
- با استفاده از سرسوهان الماسه استوانه، فرم نهایی روی ناخن را ایجاد کنید و رد سر سوهان دور گیر را از بین ببرید.
- با استفاده از سوهان دستی، فرم بغل و بالای ناخن را درست کنید.
مرحله پنجم آموزش کاشت ناخن پا : رفع ناهمواری های احتمالی
آخرین مرحله از آموزش کاشت ناخن پا رفع ناهمواری های احتمالی ناخن است. با استفاده از سرسوهان کاغذی نرم ناهمواری های احتمالی ناخن، رد سرسوهان الماسه و سوهان دستی را از بین ببرید. در این مرحله، ناخن آماده ژلیش و یا لاک است. پس از خشک شدن لاک و یا ژلیش ناخن با استفاده از روغن کوتیکول پوست اطراف ناخن را چرب کنید.
قیمت کاشت ناخن پا
هزینه کاشت ناخن پا با توجه به مکان سالن و یا مهارت ناخنکار متنوع است و هزینه بین ۵۰ هزار تومان تا ۱۲۰ هزار تومان می باشد. کاشت ناخن پا ممکن است زمان کمتری طول بکشد اما زحمت زیادی دارد.
مزایا و معایب کاشت ناخن پا
- کاشت ناخن پا برای اصلاح فرم ناخن های دفرمه و یا شکسته گزینه بسیار مناسبی است و باعث اصلاح فرم ناخن و زیباتر شدن پا می شود.
- کاشت ناخن پا برای کسانی که ناخن شکننده دارند گزینه بسیار مناسبی است و باعث مقاومت بیشتر ناخن پا می شود.
- دوام لاک دغدغه خیلی از افراد است، با کاشت ناخن پا دوام لاک بیشتر می شود.
- اگر کاشت ناخن پا اصولی انجام نشود ممکن است باعث ایجاد قارچ در ناخن شود.
- برای کسانی که به صورت طولانی مدت از کفش های بسته استفاده می کنند کاشت ناخن پا گزینه مناسبی نیست چرا که محیط مرطوب و تنگ کفش باعث ایجاد قارچ ناخن و یا عفونت گوشه ناخن می شود.
نکات طلایی در آموزش کاشت ناخن پا
- بهتر است برای کاشت ناخن پا از پودر کلییر استفاده کنید.
- در صورت استفاده از پودر کلییر، زیر مواد کاشت ناخن به راحتی قابل دیدن است و در صورت بروز هر گونه مشکل به موقع می توان مشکل را شناسایی و درمان کرد.
- از انجام کاشت های خیلی باند بپرهیزید. بلند بودن قد ناخن پا می تواند امکان برگشت ناخن را فراهم کند که این امر می تواند باعث شکستن ناخن از وسط و ایجاد زخم در آن ناحیه شود که اتفاقی دردناک و خطرناک است.
- از انجام کاشت ناخن پا بر روی ناخن هایی که خون مردگی شدید دارند بپرهیزید. مواد گذاریی بر روی این ناخن ها امکان ایجاد عفونت در زیر ناخن را افزایش می دهد.
- در صورت مشاهده نشانه های قارچ ناخن به هیچ عنوان اقدام به انجام کاشت ناخن پا نکنید. از مشتری درخواست کنید به پزشک مراجعه کند و پس از درمان برای کاشت ناخن پا اقدام کند.
- در صورت بروز قارچ ناخن، کاشت ناخن پا را ریمو کنید و پس از ریمو کردن، ابزار را با استفاده از دستگاه ضدعفونی کنید.
- برای انجام کاشت ناخن پا حتما از دستکش و ماسک استفاده کنید.
- بهتر است کاشت ناخن پا در فصل های بهار و تابستان انجام شود.
- در فصل های سرد با توجه به اینکه معمولا از بوت و جوراب های گرم استفاده می شود ریسک بروز قارچ ناخن بالاست و کاشت ناخن پا توصیه نمی شود.
ترمیم کاشت ناخن پا
کاشت ناخن پا مانند سایر کاشت ناخن ها قابل ترمیم می باشد و فقط در صورتی که شرایط ناخن مشکوک باشد و یا ناخن ضربه دیده باشد ریمو می شود و پس از بررسی دوباره، کاشت ناخن پا انجام می شود. در آموزش ترمیم کاشت ناخن پا مراحل زیر را انجام دهید:
- با استفاده از سر سوهان الماسه قد ناخن را کوتاه کنید.
- اگر از لاک ژلیش استفاده شده با استفاده از سرسوهان الماسه استوانه سرگرد و یا سرسوهان الماسه مخروطی ژلیش را از روی ناخن بتراشید.
- با استفاده از سرسوهان الماسه استوانه سرگرد، مواد روی ناخن را نازک کنید و اگر کاشت دچار هواگرفتگی شده، هواگیری کاشت ناخن را انجام دهید.
- مرحله پدیکور خشک را انجام دهید، کوتیکول ها را از روی صدف ناخن بردارید و پوست های اضافه را ببرید. سطح مواد و قسمتی از ناخن که بلند شده را خراش دهید. فرم بغل و بالای ناخن را درست کنید.
- ناخن را به ضدقارچ آغشته کنید و پس از زدن پرایمر مواد گذاری را انجام دهید.
- مراحل سوهان کشی را به ترتیبی که در کاشت ناخن پا انجام دادید پیش ببرید.
هزینه ترمیم کاشت ناخن پا
هزینه ترمیم کاشت ناخن پا با توجه به موقعیت سالن و مهارت ناخن کار متغییر است. این هزینه مبلغی بین ۴۰ هزار تومان تا ۸۰ هزار تومان برآورد می شود.
سخن پایانیناخن پا نیز همانند ناخن های دست نیاز به رسیدگی و زیبایی دارد. لذا آموزش کاشت ناخن پا نیز حائز اهمیت است. شما به کمک مطالب گفته شده در این مقاله با مراحل کاشت ناخن پا، مزایا و معایب آن و قیمت کاشت ناخن پا و همچنین ترمیم کاشت ناخن پا آشنا شدید و به راحتی می توانید خودتان این کار را انجام دهید. اگر علاقه مندید که به صورت حرفه ای تر، آموزش کاشت ناخن را دنبال کنید می توانید از دوره های آموزشی نیل آکادمی کمک بگیرید و یا از طریق تماس با کارشناسان مجموعه مشاوره رایگان انجام دهید. |
دیدگاهتان را بنویسید