آموزش کاشت ناخن هلویی مات
کاشت ناخن هلویی مات به علت جذابیت و سادگی امروزه طرافداران زیادی در سراسر دنیا دارد. در طراحی های مینیمال نیز به عنوان بیس و زمینه طراحی کاربرد زیادی دارد. برای داشتن کاشت ناخن هلویی مات چند روش وجود دارد که در زیر به توضیح روش های مختلف و مزایا و معایب آن ها می پردازیم.
آنچه شما در این مقاله می آموزید: |
روش اول کاشت ناخن هلویی مات
برای داشتن کاشت ناخن هلویی مات می توانید با استفاده از پودر هلویی، کاشت ناخن را انجام دهید و در انتها به دو روش ناخن را مات کنید. این روش ها در انتهای کار توضیح داده می شود.
ابزار و مواد لازم در آموزش کاشت ناخن هلویی مات
- سوهان برقی
- عقب زن
- نیپر
- سرسوهان مانیکور اشکی
- سرسوهان مانیکور استوانه دورگیر
- سرسوهان الماسه استوانه
- سرسوهان الماسه استوانه سرگرد
- سوهان دستی
- تیپ
- چسب تیپ
- کاتر
- پودر هلویی
- لیکویید نیم چرب
- ضدقارچ
- پرایمر
مراحل کاشت ناخن هلویی مات
در مطلب آموزش کاشت ناخن هلویی مراحل این کاشت با جزییات کامل توضیح داده شده است. در زیر مراحل کاشت ناخن به ترتیب توضیح داده شده است:
- زیرسازی
- تیپ گذاری
- موادگذاری
- سوهان کشی
- از بین بردن ناهمواری های احتمالی
مرحله اول کاشت ناخن هلویی مات : زیرسازی
اولین مرحله در زیرسازی مانیکور خشک می باشد برای انجام مانیکور خشک مراحل زیر را به ترتیب انجام می دهیم:
- ابتدا با استفاده از عقب زن کوتیکول ها را عقب میزنیم.
- با استفاده سر سوهان مانیکور اشکی کوتیکول ها را از روی صدف ناخن برمی داریم.
- به زاویه سرسوهان با صدف ناخن دقت کنید.
- با استفاده از نیپر پوست های اطراف ناخن را ببرید و جدا کنید.
مرحله دوم از زیرسازی خراش دادن صدف ناخن می باشد. هدف از این مرحله از بین بردن چربی های سطح صدف ناخن و ایجاد خراش بر روی صدف ناخن می باشد. با استفاده از سرسوهان کاغذی نرم سطح ناخن را خراش دهید. از نازک کردن ناخن و آسیب به کراتین صدف ناخن بپرهیزید.
مرحله دوم کاشت ناخن هلویی مات : تیپ گذاری
در تیپ گذاری قد ناخن طبیعی بایستی کاملا کوتاه باشد. پس اگر ناخن مشتری بلند می باشد حتما آن را با ناخن گیر و یا سوهان دستی کوتاه کرده و در صورت مشاهده ناهمواری در لبه های ناخن، آن را بایستی با سوهان دستی مرتب کنید. ما معمولا قبل از تیپ گذاری از ضد قارچ استفاده می کنیم. برای اینکار صدف ناخن را کاملا آغشته به ضدقارچ کرده و می توان اینکار را همزمان برای تمامی ناخن ها انجام داد. حال نوبت به تیپ گذاری می رسد.
مراحل تیپ گذاری به شرح زیر است:
- اولین مرحله از تیپ گذاری انتخاب سایز مناسب تیپ می باشد.
- برای اینکار تیپ را از قسمت هلالی نازک روی سر ناخن قرار دهید.
- دقت کنید که تیپ باید هم سایز با ناخن باشد و از انتخاب تیپ های بزرگتر یا کوچکتر از صدف ناخن بپرهیزید.
- چسب تیپ را در قسمت هلالی نازک تیپ زده و تیپ را عمود بر صدف ناخن نگه دارید.
- تیپ را به آرامی روی ناخن بخوابانید و دقت کنید که حباب هوا در زیر تیپ وجود نداشته باشد.
- نیازی به ایجاد فشاربر روی ناخن نیست. تیپ را تا زمان خشک شدن چسب (۳۰-۶۰ ثانیه) نگه دارید.
- با استفاده از کاتر قد تیپ را به دلخواه مشتری کوتاه کنید.
- در صورتی که کاتر در دسترس ندارید می توانید از قیچی استفاده کنید.
- با استفاده از سوهان دستی فرمدهی ناخن را انجام دهید.
- فرمدهی در مرحله تیپ گذاری و قبل از مواد گذاری بسیار مهم است.
- دقت داشته باشید که در این مرحله بایستی اصول صحیح سوهان کشی فرم دهی را رعایت کنید.
- مهمترین اصلی که در فرم دهی بایستی رعایت گردد ایجاد فرمی قرینه در ناخن می باشد.
- بنابراین سعی کنید در انواع فرم ها نظیر هلالی، نوک تیز و یا گلدانی با ایجاد خطی فرضی از بالا تا نوک ناخن سوهان کشی را به صورت قرینه انجام دهید تا ناخن کاشته شده دچار هیچ گونه کجی نباشد.
- مرحله آخر در تیپ گذاری نیز از بین بردن خط تیپ می باشد.
- در حقیقت تیپ دارای اختلاف سطحی کوچک با سطح خود ناخن می باشد.
- همانطور که در ویدیو مشاهده می کنید برای از بین بردن این اختلاف سطح با استفاده از سر سوهان کاغذی این پله را از بین برده و سطح صاف و صیقلی تیپ را خراش داده و مات میکنیم.
مرحله سوم : موادگذاری
برای کاشت ناخن هلویی مات نوبت به موادگذاری می رسد. قبل از موادگذاری مجددا از ضد قارچ استفاده می کنیم. حال نوبت به استفاده از پرایمر می رسد. علی رغم اینکه استفاده از پرایمر مرحله بسیار مهمی در کاشت ناخن است. برخی از ناخن کارها این مرحله را فراموش میکنند. همین امر موجب می شود که کاشت خیلی زود هوا گرفته و یا حتی به صورت کامل از روی ناخن جدا شود.
نکته بسیار مهم
هوا گرفتن ناخن اتفاقی ساده نیست و معمولا نشانگر کوتاهی در عملیات کاشت توسط ناخن کار می باشد. این امر موجب می شود که رطوبت و آلودگی ها در زیر فضایی بسته محبوس گردد و محیط مساعد برای رشد باکتری ها و قارچ های ناخن را فراهم کند. بنابراین تمام سعی خود را در تمامی مراحل انجام دهید تا از پیش آمدن این اتفاق جلوگیری کنید. سلامت و رضایت مشتریان شما عاملی بسیار مهم در موفقیت شما به عنوان یک ناخن کار حرفه ای خواهد بود چرا که در تمامی کسب و کارها نیز مهمتر از درآمد حاصله ، رضایت و بازگشت مشتری به سیکل خرید می باشد.
در مرحله زدن پرایمر روی ناخن دقت کنید که پس از آغشته شدن سطح ناخن به پرایمر شما حدودا بیست ثانیه زمان دارید تا موادگذاری را شروع کنید. بنابراین زدن پرایمر مانند ضدقارچ نیست و هر ناخن بایستی بلافاصله پس از زدن پرایمر موادگذاری شود. بسته به قلمی که استفاده می کنید عملیات موادگذاری متفاوت است. اگر از قلم تخت استفاده می کنید موادگذاری از سر ناخن شروع می شود. در صورت استفاده از قلم وان بال موادگذاری از انتهای ناخن و نزدیک به ریشه آن شروع می گردد. برخی ناخن کارها نیز در استفاده از قلم وان بال از روی خط تیپ موادگذاری را شروع می کنند.
نحوه صحیح موادگذاری در کاشت ناخن هلویی مات با قلم وان بال اینگونه است:
قلم وان بال را آغشته به لیکویید کنید و لیکویید اضافی را با لبه گوده یا پمپ لیکویید بگیرید و پس از آن قلم را داخل پودر هلویی قرار دهید. به این ترتیب یک توپ از مواد هلویی برمی دارید. مواد را نزدیک به ریشه ناخن قرار داده و با ضربه های آرام مواد را به سمت ریشه و نزدیک به آن هل می دهید. حال مواد را روی ناخن میخوابانید و خیلی آرام به حالت نوازش مواد را به سمت بالا کشیده و آن را فید می کنید. بسته به سطح صدف ناخن ممکن است یک توپ از مواد کاشت ناخن هلویی کافی و یا کم باشد که در این صورت دوباره مواد را اضافه کرده و به همان ترتیب بالا ادامه می دهید.
نکته مهم: اگر مواد روی پوست اطراف ناخن کشیده شد حتما آن را با قلم تمیز کنید و اجازه ندهید مواد روی پوست خشک شود.
حال که موادگذاری شما به اتمام رسید صبر کنید تا موادتان خشک شود. در مرحله موادگذاری به این نکته دقت کنید که ما از لیکویید نیم چرب استفاده میکنیم. لیکویید نیم چرب به ما این فرصت را می دهد که بتوانیم فرم دلخواه را به مواد بدهیم.
مرحله چهارم : سوهان کشی
مرحله بعد از موادگذاری، مرحله سوهان کشی در کاشت ناخن هلویی مات است. اولین قدم از مرحله سوهان کشی از بین بردن ناهمواری های سطح ناخن با استفاده از سرسوهان الماسه مخروطی یا استوانه سرگرد می باشد. البته می توان گفت هر چقدر شما موادگذاری را صحیح، درست و صاف انجام داده باشید این مرحله کوتاه تر و یا حتی حذف می گردد.
دورگیری
پس از این قدم ، نوبت به دورگیری می رسد. دورگیری با استفاده از سرسوهان استوانه ای مانیکور یا همان استوانه ای شنی انجام می شود. در این مرحله از سوهان کشی فرم مواد در دور ناخن اصلاح شده و در صورت مواد با پوست ناحیه کوتیکول و یا دیواره ها میتوانید با استفاده از این سرسوهان مواد را جدا کنید. دلیل استفاده از این سرسوهان هم نرم بودن آن است و همین نرم بودن از ایجاد زخم در اطراف ناخن جلوگیری کرده و ناخن اذیت نخواهد شد.
فرم دهی سطح ناخن
پس از دورگیری نیز نوبت به فرم دهی سطح ناخن می رسد که با استفاده از سرسوهان استوانه ای الماسه انجام می شود. لبه های تیز این سرسوهان به ما یادآوری می کند که هنگام استفاده از آن باید دقت کافی را داشته باشیم و در عین حال این سرسوهان بسیار در فرم دهی ناخن کمک حال یک ناخن کار حرفه ای می باشد. اما ما با سرسوهان استوانه ای الماسه چه می کنیم؟
اولین قدم در استفاده از این سرسوهان از بین بردن رد سرسوهان دورگیری می باشد. دومین قدم نیز ساختن فرم سطح صدف ناخن است. دقت کنید که تمامی کارهای لازم برای دادن فرم به نوک و صدف ناخن با استفاده از همین سرسوهان و در همین مرحله انجام می شود. در این مرحله سعی میکنیم مواد را به صورت یکدست از روی ناخن برداریم چرا که در کاشت ناخن هلویی یک سمت را خیلی سوهان بکشیم و نازک کن کنیم ، در سوهان سایه روشنی نامطلوب ایجاد می شود. ایجاد قوس طبیعی روی ناخن در این مرحله و توسط این سرسوهان انجام می شود.
فرم دهی با سوهان دستی
مرحله بعدی در سوهان کشی ، فرمدهی با سوهان دستی می باشد. فرم نهایی بغل و بالای ناخن در همین مرحله است که نهایی می گردد.
مرحله پنجم : از بین بردن ناهمواری های احتمالی
در مرحله آخر نیز با سرسوهان کاغذی رد سرسوهان الماسه و سوهان دستی را از میان میبریم. اگر ناهمواری کوچکی روی سطح ناخن باقی مانده باشد با این سرسوهان برطرف خواهد شد.
پس از اتمام مراحل کاشت ناخن و بافر کشی زمانی که گرده ها را از روی ناخن بردارید می بینید که کاشت ناخن شما به صورت هلویی مات دیده می شود اما برای زیبا تر شده حالت مات ناخن می توانید از تاپ ژل مات بر روی کاشت استفاده کنید.
روش دوم کاشت ناخن هلویی مات
در این روش نیازی به استفاده ار مواد هلویی در کاشت ناخن نیست. پس از اتمام مراحل کاشت ناخن از لاک ژل هلویی و تاپ ژل مات بر روی ناخن استفاده کنید.
مزایا و معایب کاشت ناخن هلویی مات
یکی از بزرگترین معایب کاشت ناخن هلویی مات این است که ناخن های مات خیلی زور دچار رنگ گرفتگی شده و پس از چند روز زیبایی خود را از دست می دهند. از طرفی تاپ مات دوام بالایی ندارد و لبه های ناخن حالت مات خود را از دست می دهند.
سخن پایانیدر این مطلب به طور مفصل به آموزش کاشت ناخن هلویی مات پرداخته شده است. تمامی ابزارها و مراحل این کاشت به همراه ویدئو در مقاله می باشد. پس یادگیری را شروع کرده و کسب درآمد کنید. |
دیدگاهتان را بنویسید