آموزش کاشت ناخن هلویی :نکاتی که در کاشت ناخن هلویی نشنیده اید.
در این مقاله قصد داریم تا هر آنچیز که شما در آموزش کاشت ناخن هلویی نیاز دارید را به شما آموزش دهیم. لازم به ذکر است که مرتب و زیبا بودن ناخنها نقش بسیار مهمی در افزایش اعتماد به نفس بانوان خواهد داشت و این امر با کاشت ناخن امکان پذیر است. امروزه روشهای مختلفی در آموزش کاشت ناخن وجود دارد که یکی از این روشها کاشت ناخن هلویی است و یکی از پر طرفدارترین روشها برای کاشت ناخن در صنعت آرایش می باشد.
آنچه شما در این مقاله می آموزید: |
معرفی کاشت ناخن هلویی
کاشت ناخن هلویی به خاطر دارا بودن رنگ طبیعی، بدون شک یکی از بهترین گزینه برای کاشت های کوتاه و طبیعی بوده و به همین دلیل بسیار مورد استقبال مشتریان و ناخن کاران می باشد.در حقیقت کاشت ناخن هلویی دقیقا برای مشتریانی با سلیقه مینیمال طراحی شده که می خواهند ناخن های مرتب و تمیزی داشته باشند و یا صدف ناخن خود را اصلاح کنند و در عین حال علاقه ای به کاشت های بلند ندارند و آنها را غیر طبیعی می دانند.
انواع کاشت ناخن هلویی
- کاشت ناخن با پودر هلویی
- کاشت ناخن با پودر معمولی
در آموزش کاشت ناخن هلویی باید بدانید که این نوع کاشت نیز مانند همه کاشت های ناخن، دارای طراحی های مختلفی است که عبارتند از:
- کاشت ناخن هلویی کوتاه
- کاشت ناخن هلویی شاین
- کاشت ناخن هلویی ساده
- کاشت ناخن هلویی فرنچ
- کاشت ناخن هلویی اکلیلی
تفاوت کاشت ناخن پودری هلویی با کاشت ناخن معمولی
- از نظر کیفیت و دوام بسته به مارک و کیفیت پودر فرقی ندارند.
- فرق اصلی در رنگ و ظاهر است. در روش هلویی از پودر هلویی رنگ برای کاشت استفاده می شود.
- خوبی پودر هلویی به این است که کسانی که صدف ناخنشان کوتاه است صدف ناخن را با پودر هلویی می پوشانند تا ناخن زیبایی بیشتری داشته باشد.
- کاشت ناخن هلویی هم در کاشت ناخن گریم و هم به تنهایی قابل استفاده است.
- میزان رشد ناخن، خصوصا در کاشت ناخن های اولیه با تیپ، دو رنگ شدن ناخن و تیپ زیر پودر هلویی پوشیده میشود. بدین صورت احتیاج چندانی به لاک زدن ناخنهای مصنوعی نخواهید داشت.
ابزارهای لازم در آموزش کاشت ناخن هلویی
در آموزش کاشت ناخن هلویی، همان ابزارهایی لازم است که در آموزش کاشت ناخن پودری نیاز بود.
- پودر کاشت هلویی
- لیکویید
- گوده یا پمپ لیکویید
- عقب زن
- نیپر
- تیپ
- چسب ناخن
- کاتر برای تیپ
- سوهان دستی
- سوهان برقی
- سر سوهان مانیکور
- سر سوهان الماسه استوانه سر گرد
- سر سوهان الماسه استوانه
- سر سوهان مانیکور استوانه دورگیر
- سر سوهان کاغذی نرم
- ضد قارچ
- پرایمر
- تاپ شاین
- دستگاه uv
- روغن کوتیکول
- قلم وان بال
۵ مرحله آموزش کاشت ناخن هلویی
همانند دیگر کاشت های با پودر، کاشت ناخن با پودر هلویی نیز دارای ۵ مرحله می باشد:
- زیرسازی
- تیپ گذاری
- موادگذاری
- سوهان کشی
- از بین بردن ناهمواری های احتمالی
مرحله اول آموزش کاشت ناخن هلویی : زیرسازی
همانند تمامی کاشت های دیگر اولین مرحله، مانیکور خشک می باشد.
برای این کار ابتدا با استفاده از عقب زن کوتیکول ها را عقب میزنید. سپس با استفاده سر سوهان مانیکور مناسب، دورگیری را انجام می دهید و به این ترتیب کل کوتیکول ها از روی صدف ناخن برداشته می شود. پس از آن نوبت به خراش دادن سطح ناخن می رسد. دقت داشته باشید که منظور از خراش دادن سطح ناخن ایجاد یک سری خط روی ناخن و از بین بردن چربی روی صدف ناخن می باشد. بنابراین اصلا قصد آسیب رساندن به کراتین ناخن را ندارید به همین دلیل از سوهان کاغذی نرم استفاده می کنید. هیچ فشاری روی ناخن وارد نمی کنید و فقط سعی می کنید سطح ناخن را مات کنید. توجه کنید که تراشیدن بیش از حد ناخن مهمترین عامل آسیب رسیدن به کراتین ناخن می باشد و نتیجه آن کاشتی بی کیفیت و مشتری ای ناراضی خواهد بود.
مرحله دوم آموزش کاشت ناخن هلویی : تیپ گذاری
در تیپ گذاری قد ناخن طبیعی بایستی کاملا کوتاه باشد. پس اگر ناخن مشتری بلند می باشد حتما آن را با ناخن گیر و یا سوهان دستی کوتاه کرده و در صورت مشاهده ناهمواری در لبه های ناخن، آن را بایستی با سوهان دستی مرتب کنید. معمولا قبل از تیپ گذاری از ضد قارچ استفاده کنید که برای اینکار صدف ناخن را کاملا آغشته به ضدقارچ کرده و می توان اینکار را همزمان برای تمامی ناخن ها انجام داد. حال نوبت به تیپ گذاری می رسد.
تیپ ها دارای یک لبه هلالی نازک می باشند که به شکل سایه ای نمایان، قابل تشخیص است. این لبه نازک همان قسمتی است که قرار است روی ناخن بنشیند. بنابراین چسب را روی این بخش از تیپ می زنید و پس از آن تیپ را به صورت عمودی نگه داشته و آن را روی صدف ناخن می خوابانید. دقت کنید که وقتی تیپ روی ناخن خوابانده شد نیازی به اعمال فشار روی تیپ وجود ندارد و در عین حال این کار باید با چنان ظرافتی انجام شود که پس از خواباندن، تیپ را به سمت بالا و پایین نکشید. پس از اینکه تیپ روی ناخن قرار گرفت صبر می کنید تا چسب آن خشک شود. به این ترتیب اولین مرحله تیپ گذاری به پایان رسیده است.
مرحله بعدی در تیپ گذاری کوتاه کردن قد ناخن طبق نظر مشتری می باشد.
به این منظور با استفاده از کاتر مخصوص تیپ را کوتاه کرده و بعد از آن در مرحله بعدی فرم دلخواه مشتری را به ناخن می دهید. دقت داشته باشید که در این مرحله بایستی اصول صحیح سوهان کشی فرم دهی را رعایت کنید. مهمترین اصلی که در فرم دهی بایستی رعایت گردد ایجاد فرمی قرینه در ناخن می باشد. بنابراین سعی کنید در انواع فرم ها نظیر هلالی، نوک تیز و یا گلدانی با ایجاد خطی فرضی از بالا تا نوک ناخن سوهان کشی را به صورت قرینه انجام دهید تا ناخن کاشته شده دچار هیچ گونه کجی نباشد.
مرحله آخر در تیپ گذاری نیز از بین بردن خط تیپ می باشد. در حقیقت تیپ دارای اختلاف سطحی کوچک با سطح خود ناخن می باشد. همانطور که در ویدئوی زیر مشاهده می کنید برای از بین بردن این اختلاف سطح با استفاده از سر سوهان کاغذی این پله را از بین برده و سطح صاف و صیقلی تیپ را خراش داده و مات می کنید.
مرحله سوم آموزش کاشت ناخن هلویی : موادگذاری
برای کاشت ناخن هلویی نوبت به موادگذاری می رسد. قبل از موادگذاری مجددا از ضد قارچ استفاده می کنید.
حال نوبت به استفاده از پرایمر می رسد. علی رغم اینکه استفاده از پرایمر مرحله بسیار مهمی در کاشت ناخن است برخی از ناخن کارها این مرحله را فراموش می کنند و همین امر موجب می شود که کاشت، خیلی زود هوا گرفته و یا حتی به صورت کامل از روی ناخن جدا شود.
نکته بسیار مهم:
هوا گرفتن ناخن اتفاقی ساده نیست و معمولا نشانگر کوتاهی در عملیات کاشت توسط ناخن کار می باشد.
این امر موجب می شود که رطوبت و آلودگی ها در زیر فضایی بسته محبوس گردد و محیط مساعد برای رشد باکتری ها و قارچ های ناخن را فراهم کند. بنابراین تمام سعی خود را در تمامی مراحل انجام دهید تا از پیش آمدن این اتفاق جلوگیری کنید. سلامت و رضایت مشتریان شما عاملی بسیار مهم در موفقیت شما به عنوان یک ناخن کار حرفه ای خواهد بود چرا که در تمامی کسب و کارها نیز مهم تر از درآمد حاصله، رضایت و بازگشت مشتری به سیکل خرید می باشد.
در مرحله زدن پرایمر روی ناخن دقت کنید که پس از آغشته شدن سطح ناخن به پرایمر شما حدودا ۲۰ثانیه زمان دارید تا موادگذاری را شروع کنید، بنابراین زدن پرایمر مانند ضدقارچ نیست و هر ناخن بایستی بلافاصله پس از زدن پرایمر موادگذاری شود. بسته به قلمی که استفاده می کنید عملیات موادگذاری متفاوت است. اگر از قلم تخت استفاده می کنید موادگذاری از سر ناخن شروع می شود ولی در صورت استفاده از قلم وان بال موادگذاری از انتهای ناخن و نزدیک به ریشه آن شروع می گردد. برخی ناخن کارها نیز در استفاده از قلم وان بال از روی خط تیپ موادگذاری را شروع می کنند.
نحوه صحیح موادگذاری با قلم وان بال اینگونه است:
قلم وان بال را آغشته به لیکویید کنید و لیکویید اضافی را با لبه گوده یا پمپ لیکویید بگیرید و پس از آن قلم را داخل پودر هلویی قرار دهید و به این ترتیب یک توپ از مواد هلویی برمی دارید. مواد را نزدیک به ریشه ناخن قرار داده و با ضربه های آرام مواد را به سمت ریشه و نزدیک به آن هل می دهید. حال مواد را روی ناخن می خوابانید و خیلی آرام به حالت نوازش مواد را به سمت بالا کشیده و آن را فید می کنید. بسته به سطح صدف ناخن ممکن است یک توپ از مواد کاشت ناخن هلویی کافی و یا کم باشد که در این صورت دوباره مواد را اضافه کرده و به همان ترتیب بالا ادامه می دهید.
نکته مهم: اگر مواد روی پوست اطراف ناخن کشیده شد حتما آن را با قلم تمیز کنید و اجازه ندهید مواد روی پوست خشک شود.
حال که موادگذاری شما به اتمام رسید صبر کنید تا موادتان خشک شود.
در مرحله موادگذاری به این نکته دقت کنید که از لیکویید نیم چرب استفاده کنید. لیکویید نیم چرب به شما این فرصت را می دهد که بتوانید فرم دلخواه را به مواد بدهید.
انواع لیکوییدها را می توان در سه دسته معرفی کرد:
لیکویید خشک: این لیکویید خیلی سریع خشک شده و فرصت کافی برای بازی با مواد را به شما نمی دهد.
لیکویید نیم چرب: این لیکویید به اندازه کافی اجازه بازی و فرم دهی مواد را به شما داده و در عین حال هم سریع خشک نمی شود.
لیکویید چرب: این لیکویید بسیار دیر خشک می شود و بنابراین شما فرصت زیادی برای فرم دهی مواد را خواهید داشت ولی در عین حال هم مرحله بعد که سوهان کشی است را به تعویق می اندازد.
هر کدام از انواع لیکویید که در بالا معرفی شد کاربردهای خود را داراست اما توصیه ما برای کاشت های ساده و روزمره که نزدیک به ۹۰ درصد از کاشت ها را تشکیل می دهد استفاده از لیکویید نیم چرب است.
مرحله چهارم آموزش کاشت ناخن هلویی : سوهان کشی
مرحله بعد از موادگذاری مرحله سوهان کشی است.
اولین قدم از مرحله سوهان کشی از بین بردن ناهمواری های سطح ناخن با استفاده از سرسوهان الماسه مخروطی یا استوانه سرگرد می باشد. البته می توان گفت هر چقدر شما موادگذاری را صحیح، درست و صاف انجام داده باشید این مرحله کوتاه تر و یا حتی حذف می گردد.
پس از این قدم، نوبت به دورگیری می رسد. دورگیری با استفاده از سرسوهان استوانه ای مانیکور یا همان استوانه ای شنی انجام می شود. دلیل استفاده از این سرسوهان هم نرم بودن آن است و همین نرم بودن از ایجاد زخم در اطراف ناخن جلوگیری کرده و ناخن اذیت نخواهد شد.
پس از دورگیری نیز نوبت به فرم دهی سطح ناخن می رسد که با استفاده از سرسوهان استوانه ای الماسه انجام می شود. لبه های تیز این سرسوهان به شما یادآوری می کند که هنگام استفاده از آن باید دقت کافی را داشته باشید و در عین حال این سرسوهان بسیار در فرم دهی ناخن کمک حال یک ناخن کار حرفه ای می باشد.
اما شما با سرسوهان استوانه ای الماسه چه می کنید؟
اولین قدم در استفاده از این سرسوهان از بین بردن خط سرسوهان دورگیری می باشد.
دومین قدم نیز ساختن فرم سطح صدف ناخن است.
دقت کنید که تمامی کارهای لازم برای دادن فرم به نوک و صدف ناخن با استفاده از همین سرسوهان و در همین مرحله انجام می شود. در این مرحله سعی می کنید مواد را به صورت یکدست از روی ناخن بردارید چرا که در کاشت ناخن هلویی یک سمت را خیلی سوهان بکشید و نازک کنید، در ناخن سایه روشنی نامطلوب ایجاد می شود. مرحله بعدی در سوهان کشی، فرمدهی با سوهان دستی می باشد. فرم نهایی بغل و بالای ناخن در همین مرحله است که نهایی می گردد.
مرحله پنجم آموزش کاشت ناخن هلویی : از بین بردن ناهمواری های احتمالی
در مرحله آخر نیز با سرسوهان کاغذی رد سرسوهان الماسه و سوهان دستی را از میان می برید. اگر ناهمواری کوچکی روی سطح ناخن باقی مانده باشد با این سرسوهان برطرف خواهد شد.
حال فرم نهایی ناخن درست شده است و با یک لایه تاپ شاین روی آن ناخنی بسیار زیبا خواهید داشت. حتی روی کاشت نهایی می توان تمامی مراحل طراحی را هم پیاده سازی کرد.
موارد کاربرد کاشت ناخن هلویی
از محو شدن پودر کاشت ناخن سفید و هلویی در یکدیگر در کاشت های بیبی بومر و از ترکیب این دو پودر در کاشت فرنچ ثابت استفاده می شود. به عنوان مثال در کاشت فرنچ ثابت در مراحل اولیه از کاترهای فرنچ و در مراحل پیشرفته تر می توان با قلم شکل را ایجاد کرده و فرنچی زیبا ساخت. یا برای کاشت های بیبی بومر با استفاده از فید کردن مواد با پودر سفید و هلویی در یکدیگر می توان ناخنی زیبا برای مشتری طراحی کرد که البته کاربرد آن در ناخن های بلند زیبایی بیشتری نسب به ناخن های کوتاه خواهد داشت. در این کاشت شما می توانید با بهره گیری از فرمر و یا حتی روی خود ناخن طبیعی موادگذاری را انجام دهید.
برای داشتن یک کاشت هلویی زیبا می توان از پودر کاشت هلویی شاین دار استفاده کرد. این پودرها حاوی دانه های ریز اکلیل و یا کروم می باشند و در صورت استفاده از این نوع پودر حتی دیگر نیازی به لاک نمی باشد و زیبایی ناخن صرفا با زدن یک لایه تاپ شاین کاملا نمایان می شود و تا حد قابل توجهی به صرفه جویی در وقت مشتری و ناخن کار کمک می کند. پودرهای هلویی شاین دار هم برای ناخن های کوتاه و هم برای ناخن های بلند کاربرد داشته و در عین حال در کاشت های بیبی بومر و فرنچ ثابت نیز زیبایی خاصی را دارد.
نکته بسیار مهم در انتخاب پودرهای شاین دار:
دقت کنید که وقتی ذرات شاین خیلی درشت باشند، در مواد گذاری باید دقت بیشتری انجام گیرد چراکه همین شاین ها ممکن است در کوتاه مدت باعث هواگیری ناخن شود. به همین علت کاشت های هلویی شاین دار در عین زیبایی اگر به صورت دقیق و اصولی انجام نشوند امکان هواگیری بالایی دارند.
نکات مهم در آموزش کاشت ناخن هلویی
کاشت ناخن هلویی یکی از انواع کاشت ناخن با پودر می باشد که با استفاده از پودر با رنگ هلویی انجام می شود.
پودر های هلویی در تم های مختلف در بازار موجود می باشد که می توان با توجه به سلیقه مشتری از هر کدام از آنها استفاده کرد. از انواع پر کاربرد پودر هلویی پودرهای هلویی با رنگ تیره ، متوسط ، روشن و پودر کاشت هلویی شاین دار می باشند. یکی از مهمترین دلایل محبوبیت کاشت ناخن هلویی این است که دیگر نیازی به استفاده از لاک وجود نخواهد داشت و ناخن کاشته شده به خودی خود جذاب می باشد. همچنین می توان آن را با یک لایه تاپ شاین ژل و یا لاک به مراتب زیباتر کرد و حتی در همین راستا می توان ناخن کاشته شده را طراحی کرد.
قیمت کاشت ناخن هلویی
هزینه و قیمت کاشت ناخن هلویی با توجه به مکانی که شما این کار را انجام می دهید و فردی که این عمل را برای شما انجام می دهد، متفاوت است. اما رنج قیمتی کاشت ناخن هلویی بین ۱۲۰ هزار تومان تا ۱۸۰ هزار تومان می باشد.
علت هزینه بیشتر کاشت ناخن هلویی از دیگر کاشت ها در سال های پیشین
تا همین چند سال پیش ناخن کاران برای کاشت ناخن هلویی و یا ترمیم های هلویی هزینه بیشتری دریافت می کردند که در اینجا به دو دلیل عمده آن اشاره می کنیم:
- پودر کاشت هلویی از دیگر پودرهای کاشت ناخن گران تر بود که البته در حال حاضر قیمتی معادل با بقیه پودرهای کاشت ناخن دارد.
- کاشت ناخن هلویی اساسا زحمت بیشتری برای ناخن کار دارد چرا که در مرحله موادگذاری دقت بیشتری را می طلبد و سوهان کشی دقیقی لازم دارد. دلیل این دقت بیشتر هم آن است که کاشت ناخن هلویی بر خلاف پودرهای کلیر ممکن است دچار سایه روشن گردد و در صورتی که ضخامت مواد در سطح ناخن یک دست نباشد سایه ایجاد شده به وضوح مشخص می شود و زیبایی کاشت را از بین می برد.
به همین دلیل است که در حال حاضر نیز بعضی ناخن کاران هزینه بیشتری برای کاشت ناخن هلویی دریافت می کنند.
مزایا و معایب کاشت ناخن هلویی
مزایای کاشت ناخن هلویی
در کاشت ناخن هلویی نیازی به لاک زدن ناخن نیست و اگر صدف ناخنتان کوتاه است آنرا با پودر هلویی می پوشانید. اگر ناخن های مصنوعی داشته باشید و یا ناخن هایتان دو رنگ باشد، به راحتی پوشانده و صاف می شوند.
معایب کاشت ناخن هلویی
یکی از معایبی که در آموزش کاشت ناخن هلویی باید درنظر بگیرید این است که به علت کاور شدن و دیده نشدن مواد کاشت، در صورتی که به هر علتی زیر کاشت قارچ ناخن بوجود آمده باشد، تشخیص داده نمی شود و زمانی قارچ بوجود آمده تشخیص داده می شود که از دور ناخن نمایان شده باشد و همین امر موجب می شود که درمان قارچ سخت تر بوده و دوره نقاهت طولانی تری داشته باشد.
4 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
با دیدن فیلم ها خیلی از نکات رو فهمیدم و راحت تر میتونم کاشت ناخن هلویی رو انجام بدم
خیلی خوشحالم که تونستیم تو این مسیر کمکی بهتون بکنیم.
واقعا مطلبتون هم مثل هلو بووووود
سلام نظر لطف شماست. در خدمت هستیم.