آموزش کاشت ناخن با ژل کاسه ای : ۵ مرحله کاشت با ژل کاسه ای
اگر عبارت « آموزش کاشت ناخن با ژل کاسه ای » را در گوگل جستجو کرده باشید، کمتر مطلبی را می یابید که بطور مفصل از آن صحبت کرده باشد. کاشت با ژل کاسه ای نوعی از کاشت با ژل است که در این مطلب می توانید هر آنچیز که در این زمینه در آموزش کاشت ناخن برای یادگیری نیاز دارید را یاد بگیرید، پس کافی است چند دقیقه ای از وقتتان را در این مقاله با ما همراه باشید.
آنچه شما در این مقاله می آموزید: |
ژل کاسه ای ناخن چیست؟
ژل کاسه ای نوعی از مواد ژل است که در بازار به صورت قوطی های درب دار عرضه می گردد و اصطلاحا ژل کاسه ای نامیده می شود. ژل کاسه ای به ۲ صورت هارد ژل ها و سافت ژل ها در بازار موجود می باشد. کاربرد ژل های کاسه ای فقط در کاشت ناخن نمی باشد، برای مثال شما می توانید در صدف سازی ناخن، شبنم گذاری و برجسته سازی در طراحی نیز از آن ها استفاده کنید. ژل های کاسه ای در رنگ های مختلف در بازار موجود می باشند ولی پرکاربردترین رنگ های آن رنگ کلیر یا بی رنگ برای کارهای طراحی و صدف سازی و همچنین رنگ هلویی و صورتی طبیعی در امور کاشت ناخن می باشند. در این مطلب برای صدف سازی ناخن از ژل کلیر یا بی رنگ و برای مواد گذاری از ژل هلویی استفاده می کنیم.
مواد و تجهیزات مورد نیاز برای آموزش کاشت ناخن با ژل کاسه ای
در کاشت ناخن با ژل کاسه ای به مواد و تجهیزات زیر نیاز دارید که به راحتی می توانید آن ها را تهیه کنید.
- عقب زن
- نیپر
- فرمر
- قلم مخصوص کاشت ژل
- سر سوهان مانیکور اشکی
- سرسوهان مانیکور استوانه دور گیر
- سرسوهان استوانه الماسه
- سرسوهان کاغذی نرم
- سوهان دستی
- پد کلینزر
- ژل کاسه ای کلیر یا بی رنگ
- ژله کاسه ای هلویی یا هر رنگی که مورد نظر مشتری میباشد
- کلینزر
- بیس کات
- ضد قارچ
مراحل آموزش کاشت ناخن با ژل کاسه ای
کاشت ناخن با ژل کاسه ای شامل ۵ مرحله می باشد.
- زیر سازی
- صدف سازی
- مواد گذاری
- سوهان کشی
- از بین بردن ناهمواری های احتمالی
مرحله اول آموزش کاشت ناخن با ژل کاسه ای : زیر سازی
مرحله اول در زیرسازی کاشت ژل کاسه ای، مانیکور خشک است. برای این کار با استفاده از عقب زن ، کوتیکول ها را به عقب برانید و سپس با استفاده از سرسوهان مانیکور اشکی، کوتیکول ها را از روی سطح صدف ناخن بردارید. در کاشت ناخن با ژل کاسه ای، مانیکور خشک مرحله بسیار بسیار مهمی است. اگر کوتیکولی روی سطح ناخن باقی بماند باعث هوا گرفتن کاشت شده و کار نهایی شما بی کیفیت می شود.
پس از اتمام مانیکور خشک سطح صدف ناخن را با استفاده از سرسوهان کاغذی نرم خراش دهید. هدف از این کار آماده سازی بستر ناخن برای کاشت و از بین بردن چربی طبیعی سطح صدف ناخن است. می توانید بعد از خراش دادن سطح ناخن پوست های اضافه اطراف ناخن را با استفاده از نیپر جدا کنید.
مرحله دوم آموزش کاشت ناخن با ژل کاسه ای : صدف سازی ناخن
در کاشت ناخن با ژل کاسه ای می توانید از تیپ استفاده کنید، اما بهتر است با استفاده از تکنیک صدف سازی ناخن توسط ژل و با کمک فرمر، صدف ناخن را برای مواد گذاری آماده کنید. برای اینکار با استفاده از ژل کاسه ای بی رنگ به میزانی که نیاز دارید قد ناخن را بلند کنید، برای صدف سازی ناخن بهتر است از سافت ژل ها استفاده کنید. دقت داشته باشید که قبل از نصب فرمر صدف ناخن را به ضد قارچ آغشته کنید و سپس فرمر را زیر ناخن نصب کنید.
بعد از نصب فرمر یک لایه نازک بیس کات ژل یا پرایمر ژل بر روی ناخن بزنید. اگر از بیس کات ژل استفاده می کنید انگشت را داخل دستگاه UV قرار دهید و به یاد داشته باشید که زمان قرار گرفتن دست داخل دستگاه با توجه به برند بیس کات متغییر است اما زمان تقریبی۳۰ تا ۶۰ ثانیه کافی می باشد.
نوبت به صدف سازی رسیده است.
حال مقدار کمی از ژل کاسه ای بی رنگ را با استفاده از قلم بردارید و روی سطح ناخن بگذاید. برای راحتی کار پد کلینزر را به کلینزر آغشته کرده و با قرار دادن قلم روی پد، قلم کاشت شما مقداری از کلینزر را به خود جذب می کند و کار کردن با ژل برای شما راحت تر می شود. لایه نازک از ژل را روی سطح ناخن بکشید و قد ناخن را تا جایی که می خواهید با کمک فرمر بلند کنید و سپس دست را زیر دستگاه UV قرار دهید.
بعد از خشک شدن ژل شما می توانید فرمر را از انگشت جدا کرده و با استفاده از سوهان دستی فرم بغل و بالای صدف ایجاد شده را درست کنید. همانطور که در ویدئو ملاحظه می کنید شما با استفاده از ژل کاسه ای کلیر، صدف ناخن را یا به عبارت دیگر بستر مناسبی برای مواد گذاری آماده کردید.
مرحله سوم آموزش کاشت ناخن با ژل کاسه ای : مواد گذاری
با توجه به سلیقه مشتری رنگ ژل مورد نظر را انتخاب کنید و مقداری از ژل را با قلم بردارید و روی صدف ایجاد شده قرار دهید. با استفاده از قلم و کلینزر می توانید ژل را روی سطح ناخن پخش کنید. به یاد داشته باشید هر چقدر که دقت شما در مرحله مواد گذاری بیشتر باشد مرحله سوهان کشی کوتاه تری دارید. دست را زیر دستگاه UV قرار دهید. زمان مورد نیاز برای خشک شدن ژل زیر دستگاه با توجه به برندی که استفاده می کنید متغیر است اما معمولاً ۶۰ تا ۹۰ ثانیه زمان برای خشک شدن ژل کافی است. دقت کنید قبل از اینکه دست زیر دستگاه UV قرار بگیرد حتما دور ناخن را چک کنید که مواد شره نکرده باشد.
مرحله چهارم آموزش کاشت ناخن با ژل کاسه ای : سوهان کشی
اگر در مرحله موادگذاری دقت لازم را انجام داده باشید و مواد گذاری شما دقیق و اصولی انجام شده باشد معمولاً مرحله سوهان کشی بسیار کوتاه است. برای سوهان کشی مراحل زیر را طی کنید.
- با استفاده از سرسوهان مانیکور استوانه دورگیر، دورگیری را انجام دهید و اگر ناهمواری در دور ناخن وجود دارد برطرف کنید.
- با استفاده از سرسوهان الماسه، رد سوهان دورگیری را از بین برده و فرم سطح ناخن را به فرم دلخواه مشتری و فرم صحیح برسانید.
- با استفاده از سوهان دستی فرم بغل و بالای ناخن را درست کنید.
مرحله پنجم آموزش کاشت ناخن با ژل کاسه ای : از بین بردن ناهمواری های احتمالی سطح ناخن
برای اتمام کار و از بین بردن ناهمواری های احتمالی که ممکن است وجود داشته باشد، با استفاده از سرسوهان کاغذی نرم روی ناخن را سوهان بکشید و دقت داشته باشید که سر سوهان را به آرامی روی ناخن بکشید و از فشار دادن سرسوهان روی ناخن پرهیز کنید.
برای اتمام کار می توانید از یک لایه نازک تاپ شاین ژل استفاده کنید. بعد از خشک شدن تاپ شاین با زدن روغن کوتیکول دور ناخن، کاشت ناخن شما به پایان رسیده است.
هزینه کاشت ناخن با ژل کاسه ای
هزینه کاشت ناخن با ژل کاسه ای با توجه به مکان سالن و متدی که اجرا می شود متغیر است اما میانگین این هزینه بین ۱۸۰ هزار تومان تا ۲۵۰ هزار تومان می باشد.
مزایا و معایب کاشت ناخن با ژل کاسه ای
مزایای کاشت ناخن با ژل کاسه ای
مراحل سوهان کشی در کاشت ناخن با ژل کاسه ای بسیار کم است و در عوض کاشت ناخن با ژل کاسه ای از ظرافت بالایی برخوردار است. ژل کاسه ای مانند سایر ژل ها تقریبا برای پوست دست حساسیتی ایجاد نمی کند و به همین خاطر برای کسانی که به مواد اکریلیک حساسیت دارند گزینه بسیار مناسبی است.
معایب کاشت ناخن با ژل کاسه ای
در آموزش کاشت ناخن با ژل کاسه ای این نکته نیز حائز اهمیت است که مراحل کاشت با ژل کاسه ای به صورت ناخن به ناخن پیش می رود به همین خاطر زمان زیادی را از ناخن کار می گیرد. کاشت ناخن با ژل کاسه ای به حوصله و ظرافت بالایی نیاز دارد به خاطر همین ممکن است که خیلی از ناخن کاران تمایلی به انجام دادن این نوع کاشت نداشته باشند. از طرفی نیز هزینه کاشت ناخن با ژل کاسه ای از هزینه کاشت ناخن با اکریلیک بیشتر است و به همین دلیل ممکن است این کاشت گزینه مناسب خیلی از مشتریان و طرفداران کاشت ناخن نباشد.
سخن پایانیدر این مطلب از صفر تا صد آموزش کاشت ناخن با ژل کاسه ای را به شما آموزش دادیم. شما به کمک این مطلب به راحتی می توانید کاشت ناخن با ژل کاسه ای که نوعی از کاشت با ژل می باشد را انجام داده و در این زمینه کسب درآمد کنید. |
دیدگاهتان را بنویسید