آموزش کاشت ناخن با فرمر : آموزش نصب و کار با فرمر در کاشت ناخن
یکی از پرطرفدارترین مطالب در آموزش کاشت ناخن، آموزش کاشت ناخن با فرمر می باشد. در بسیاری از موارد در کاشت ناخن لازم است تا از فرمر که یک ابزار برای بلند کردن قد ناخن می باشد، استفاده کرد. به شما پیشنهاد می کنیم تا انتهای مقاله با همراه باشید تا تمامی نکات از صفر تا صد آموزش کاشت ناخن با فرمر و مراحل انجام آن و نکات کلیدی آن را فرا گیرید.
آنچه شما در این مقاله می آموزید: |
فرمر چیست؟
اولین نکته در آموزش کاشت ناخن با فرمر این است که بدانید فرمر چیست.
در کاشت ناخن برای بلند کردن قد ناخن می توان از چند روش استفاده کرد که استفاده از فرمر یکی از این روش ها می باشد. فرمرها به ۲ شکل در بازار عرضه می شوند:
- فرمر چند بار مصرف
- فرمر یکبار مصرف
-
فرمر چند بار مصرف
همانطور که از اسم آن پیداست از این فرمر می توان چند بار استفاده کرد. جنس این فرمر ترکیبی از فلز و طلق است، به همین دلیل به عنوان فرمر فلزی نیز شناخته می شود. این فرمر به کمک فلز نرم و قابل انعطافی که دارد بر روی ناخن نصب می شود و با کمک قسمت طلقی می توانید قد ناخن را بلند کنید.
-
فرمر یکبار مصرف
این فرمر در دو جنس کاغذی و طلقی و به صورت رولی در بازار موجود است و به خاطر چسبندگی قسمت پایینی، به راحتی بر روی ناخن نصب می شود. فرمر کاغذی و طلقی به خاطر جنسی که دارد و نحوه نصب بر روی ناخن فقط یکبار قابل استفاده است. در حالت کلی کار با فرمرهای یکبار مصرف راحت تر است و کارایی بیشتری دارند و می توان گفت استفاده از فرمر های فلزی منسوخ شده است.
فرمر پروانه ای چیست؟
همانطور که در بالا ذکر شد فرمرها معمولا از جنس کاغذ هستند. حال این فرمرهای کاغذی به شکل های مختلفی در بازار موجود هستند از قبیل:
- فرمر پروانه ای
- فرمر ذوزنقه ای
- فرمر مستطیلی
فرمرهای پروانه ای نسبت به فرمرهای دیگر جدیدتر به حساب می آیند و در ساخت آن ها برای راحتی ناخن کاران چند مزیت اعمال شده است. مثلا استفاده از فرمر پروانه ای بخاطر سادگی در بسته شدن، بسیار راحت تر است و همچنین می توانید با استفاده از آنها قدهای بلندتری برای ناخن مشتریانتان درست کنید.
چرا کاشت ناخن با فرمر؟
در آموزش کاشت ناخن با فرمر می آموزید که در برخی موارد کاشت ناخن با فرمر بنا به درخواست مشتری انجام می شود، اما اگر شما به عنوان ناخنکار شناخت درستی از ساختمان ناخن داشته باشید متوجه می شوید که برای چه ناخنی بهترین گزینه، کاشت ناخن با فرمر است. عوامل دیگری نیز در انتخاب شما برای استفاده از فرمر تاثیرگذار است. این عوامل به شرح زیر است:
-
ناخن هایی با صدف کوتاه
برای کاشت ناخن بر روی ناخن هایی با صدف کوتاه استفاده از فرمر گزینه مناسبی می باشد. با نصب فرمر به راحتی می توانید صدف سازی کنید و قد ناخن را بدون استفاده از تیپ بلند کنید چرا که تیپ گذاری برای این ناخن ها سخت و در برخی موارد غیر ممکن است.
-
ناخن های خمیده
در ناخن هایی که شکل خمیده دارند استفاده از فرمر نتیجه کار کاشت ناخن را بسیار زیبا می کند. به علت خمیدگی که در تیپ وجود دارد تیپ گذاری برای ناخن های با فرم خمیده باعث می شود کاشت ناخن شکل عقابی بگیرد.
-
ناخن های نازک و آسیب دیده
برای ناخن هایی که در کاشت های قبلی آسیب دیده اند و صدف ناخن به علت زیر سازی غلط و یا ریمو کردن غیر اصولی نازک شده اند کاشت ناخن با فرمر گزینه مناسب تری می باشد. در این دسته از ناخن ها با تیپ گذاری و در مرحله از بین بردن خط تیپ آسیب وارده به ناخن بیشتر می شود.
-
ناخن شکسته
در ناخن هایی که گوشه شکسته دارند، با استفاده از فرمر در کاشت ناخن هم می توان گوشه شکسته را اصلاح کرد هم قد ناخن را بلند کرد.
-
کاشت های شیشه ای
برای انجام کاشت های شیشه ای استفاده از فرمر ظاهر زیباتری نسبت به تیپ های شفاف به ناخن می دهد.
آموزش کاشت ناخن با فرمر
همانطور که گفته شد کاشت ناخن با فرمر به کاشت ناخنی گفته می شود که در آن برای بلند کردن قد ناخن از فرمر استفاده می شود. کاشت ناخن با فرمر بسیار راحت بوده و نسبت به کاشت ناخن با تیپ سریع تر انجام می شود. از فرمر در کاشت ناخن با پودر (اکرلیک) و کاشت ناخن با ژل می توان استفاده کرد.
ابزار و مواد لازم در آموزش کاشت ناخن با فرمر
- سوهان برقی
- عقب زن
- نیپر
- سرسوهان مانیکور اشکی
- سرسوهان مانیکور استوانه دورگیر
- سرسوهان الماسه استوانه سرگرد
- سرسوهان الماسه استوانه
- سرسوهان کاغذی نرم
- سوهان دستی
- فرمر کاغذی
- قلم کاشت ناخن
- پودر( رنگ دلخواه مشتری)
- لیکویید نیم چرب
- ضدقارچ
- پرایمر
مراحل کاشت ناخن با فرمر
آموزش کاشت ناخن با فرمر در ۵ مرحله انجام می شود که این مراحل به شرح زیر است:
- زیر سازی
- نصب فرمر
- موادگذاری
- سوهان کشی
- از بین بردن ناهمواری های احتمالی
مرحله اول آموزش کاشت ناخن با فرمر : زیرسازی
مرحله زیر سازی در تمامی کاشت های ناخن یکسان است. زیر سازی در ۲ مرحله انجام می شود:
-
مانیکور خشک:
قبل از انجام کاشت ناخن باید ناخن ها را مانیکور کنید و کوتیکول های روی ناخن را از بین ببرید. اگر روی صدف ناخن کوتیکولی باقی بماند کاشت ناخن دچار هواگرفتگی می شود. برای انجام کاشت ناخن اصولی، مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید.
- با استفاده از عقب زن، کوتیکول ها را به سمت عقب برانید.
- با استفاده از سوهان برقی و سرسوهان مانیکور اشکی، کوتیکول های روی صدف ناخن را از بین ببرید.
- با استفاده از نیپر، پوست های اضافه اطراف ناخن را ببرید. هنگام استفاده از نیپر دقت کنید دست مشتری را زخم نکنید.
-
خراش دادن سطح ناخن:
مرحله آخر از زیرسازی، خراش دادن سطح ناخن است. برای این کار از سر سوهان کاغذی نرم استفاده کنید. نکته مهم در این مرحله این است که هدف فقط ایجاد خراش بر روی صدف ناخن است. بنابراین از فشار دادن سر سوهان بر روی ناخن و آسیب رساندن به کراتین ناخن بپرهیزید.
مرحله دوم آموزش کاشت ناخن با فرمر : نصب فرمر
نصب فرمر بر روی ناخن برای انجام کاشت ناخن با فرمر در چند مرحله انجام می شود:
- ابتدا فرمر را از رول جدا کنید.
- فرمر را از کاغذ زیر جدا کنید.
- فرمر اندازه استاندارد دارد به همین دلیل ممکن است برای برخی ناخن ها مجبور شوید سایز فرمر را با استفاده از قیچی درست کنید. برای اینکار ویدیو را با دقت مشاهده کنید.
- لبه های فرمر را به هم بچسبانید و فرمر را زیر ناخن مشتری قرار دهید.
- فرمر را به انگشت مشتری بچسبانید.
در هنگام چسباندن فرمر دقت کنید که فرمر به سمت بالا و یا پایین کج نشده باشد و وقتی از کنار به فرمر نگاه می کنید، با کناره ناخن در یک راستا باشد.
مرحله سوم آموزش کاشت ناخن با فرمر : موادگذاری
موادگذاری در کاشت ناخن دارای مراحل و استاندارد هایی است که تقریبا در تمام کاشت ها مشترک است. با توجه به مواد و ابزاری که در آن نوع از کاشت ناخن استفاده می شود، موادگذاری نکاتی دارد که باید رعایت شود. موادگذاری در کاشت ناخن با فرمر به ترتیبی است که در زیر گفته می شود:
- برای جلوگیری از ایجاد قارچ ناخن سطح صدف تمامی ناخن ها را به ضد قارچ آغشته کنید.
- قبل از شروع مواد گذاری سطح صدف ناخ را به پرایمر آغشته کنید.
- پرایمر کمک می کند که مواد بهتر به ناخن بچسبد و از هواگرفتن کاشت جلوگیری می کند.
- موادگذاری را از محل تلاقی ناخن طبیعی مشتری و فرمر شروع کنید.
- فرمر دارای خط هایی است که به کمک آنها می توانید مواد گذاری تمام ناخن ها را هم اندازه انجام دهید.
- نکته مثبت دیگری که در مواد گذاری در کاشت ناخن با فرمر وجود دارد این است که در حین مواد گذاری می توانید فرم دلخواه مشتری را ایجاد کنید.
- دقت کنید که هنگام موادگذاری قسمت ریشه ناخن، مواد روی پوست اطراف ناخن نرود و با قلم مواد اضافه را جمع کنید.
دقت در مرحله موادگذاری باعث می شود مرحله سوهان کشی خیلی کوتاه تر و راحت تر شود.
مرحله چهارم آموزش کاشت ناخن با فرمر : سوهان کشی
همانطور که در بالا گفته شد اگر در مرحله موادگذاری دقت داشته باشید مرحله سوهان کشی کوتاه تر و راحت تر خواهد شد. در این بخش از مطلب مراحل سوهان کشی کاشت ناخن با فرمر توضیح داده می شود.
- قبل از شروع سوهان کشی، چسب فرمر را باز کنید و به سمت پایین بکشید و از ناخن جدا کنید.
- با استفاده از سرسوهان الماسه استوانه سرگرد، ناهمواری های سطح ناخن را از بین ببرید.
- به وسیله سر سوهان مانیکور استوانه دورگیر، دور گیری مواد را انجام دهید و ناهمواری های دور ناخن را از بین ببرید.
- برای فرم دهی روی ناخن با سرسوهان الماسه استوانه، فرم روی ناخن را درست کنید و رد سر سوهان دورگیر را از بین ببرید.
- آخرین مرحله از سوهان کشی فرم دهی ناخن با استفاده از سوهان دستی است.
- با استفاده از سوهان دستی فرم بغل و بالای ناخن را درست کنید.
- اگر در مرحله موادگذاری فرم را درست ایجاد کرده باشید این مرحله راحت و در زمان کمتری انجام می شود.
مرحله پنجم آموزش کاشت ناخن با فرمر : از بین بردن ناهمواری های احتمالی
پس از اتمام مرحله سوهان کشی با استفاده از سرسوهان کاغذی نرم، ناهمواری هایی که ممکن است بر روی کاشت ناخن باقی مانده باشد را از بین ببرید. در این مرحله رد سرسوهان الماسه و سوهان دستی نیز از بین می رود. اگر مشتری تمایل به استفاده از لاک ژل را دارد، پس از استفاده از سرسوهان کاغذی می توانید از لاک ژل استفاده کنید اما اگر مشتری تمایل دارد که از لاک معمولی استفاده کند پس از استفاده از سرسوهان کاغذی به کمک بافر سطح ناخن را صاف کنید و سپس از لاک استفاده کنید.
توصیه نیل آکادمی به شما عزیزان این است که پس از اتمام هر نوع کاشت ناخن و قبل از زدن لاک و یا لاک ژل از یک لایه تاپ شاین بر روی ناخن استفاده کنید.
آموزش کاشت بیبی بومر با فرمر
کاشت بیبی بومر نیز با فرمر قابل انجام است و البته روندی بسیار راحت تر هم خواهد داشت. فقط باید دقت کنید که موادگذاری را از محل تلاقی ناخن و فرمر شروع کنید و بهتر است که حالت فید بیبی بومر را خیلی نازک با پودر سفید و هلویی ایجاد کرده و سپس با استفاده از مواد کلیر به ناخن حجم دهید. در این صورت در مرحله سوهان کشی فرم ناخن مورد نظر به هم نمی ریزد. پس از موادگذاری می توانید فرمر را جدا کنید و مراحل سوهان کشی پس از آن نیز همانند باقی کاشت ها انجام می شود.
ترمیم کاشت ناخن با فرمر
همانطور که قبلا در آموزش ترمیم کاشت ناخن گفتیم شما در ترمیم ناخن به فرمر احتیاجی پیدا نمی کنید مگر اینکه با ناخنی شکسته مواجه شوید. در صورتی که قصد ترمیم ناخن شکسته را دارید می توانید با استفاده از فرمر قد ناخن را بلند کرده و کار ترمیم را انجام دهید. یادتان باشد که ترمیم با فرمر هیچ تفاوتی نسبت به ترمیم بدون فرمر در مرحله موادگذاری ندارد.
هزینه کاشت ناخن با فرمر
هزینه کاشت ناخن با فرمر بنا به محل قرارگیری سالن و میزان تجربه ناخن کار فرق می کند. اما به طور میانگین می توان گفت که این هزینه بین ۱۲۰ هزار تومان تا ۱۸۰ هزار تومان متغیر است.
مزایا و معایب کاشت ناخن با فرمر
- با توجه به اینکه تیپ دارای مقداری خمیدگی است کاشت با تیپ مخصوصا در ناخن های خیلی بلند در انتهای کار دارای مقداری خمیدگی است که برای از بین بردن آن نیاز به موادگذاری ضخیم و سوهان کشی زیاد است. اما در کاشت ناخن با فرمر این مشکل وجود ندارد.
- به علت حذف شدن زمان تیپ گذاری و کوتاه تر شدن فرم دهی ناخن در کاشت ناخن با فرمر، زمان کاشت ناخن با فرمر بسیار کوتاه تر است.
- کاشت ناخن با فرمر ظرافت بیشتری نسبت به کاشت ناخن با تیپ دارد.
- اگر فرمر به درستی نصب نشود مواد از قسمتی که به ناخن متصل است جدا می شود.
سخن پایانیدر این مقاله در مورد آموزش کاشت ناخن با فرمر، مراحل کاشت با فرمر و نکاتی که لازم است بدانید را بیان کردیم. به کمک این مقاله به راحتی می توانید کاشت ناخن با فرمر را انجام دهید.
|
3 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
کاملترین توضیحی که تا الان دیدم و ویدیوها هم بسیار کامل مراحل رو نشون داده.مرسی
واقعا همه چیزو کامل وبا ویدیو نشون میدین من هر اشکالی داشته باشم فقط به اموزشای شما رو میارم ممنونم
سلام و روز بخیر. خوشحالیم که مطالب براتون مفید هستن.