آموزش کاشت ناخن نمازی
حتما برایتان جالب است که بدانید کاشت ناخن نمازی چیست؟ در برخی موارد مشتری تمایل دارد برای مدت کوتاه ناخن هایی بلند و لاک زده داشته باشد و بعد از یک هفته الی ده روز ناخن ها به حالت طبیعی بازگردد. در این موارد انجام کاشت ناخن کاری منطقی نیست، علاوه بر اتلاف مواد و وقت برای ناخنکار، مشتری نیز هزینه زیادی برای یک کاشت ۷ الی ده روزه پرداخت می کند. از طرفی ریموو کردن کاشت ناخن برای مشتری در منزل کاری سخت و در برخی موارد غیرممکن است. برای حل این مشکل از کاشت ناخن نمازی یا همان کاشت موقت استفاده می کنیم.
آنچه شما در این مقاله می آموزید: |
کاشت نمازی چیست؟
کاشت نمازی در حقیقت همان تیپ گذاری بر روی ناخن است. در این کاشت معمولا از مواد کاشت ناخن استفاده نمی شود و فقط با استفاده از تیپ قد ناخن را بلند می کنیم. این نوع از کاشت دوام بالایی ندارد و بعد از دو هفته با رشد طبیعی ناخن، می توان با کوتاه کردن قد ناخن تیپ را برداشت. در ادامه مطلب ریموو کردن این کاشت را قبل از دو هفته آموزش می دهیم.
ابزار و مواد لازم برای کاشت ناخن نمازی
- عقب زن
- نیپر
- سوهان برقی
- سوهان دستی
- بافر
- سرسوهان مانیکور اشکی
- سرسوهان کاغذی نرم
- کاتر
- ضد قارچ
- تیپ
- چسب تیپ
مراحل کاشت ناخن نمازی
کاشت ناخن نمازی سرعت بالاتری نسبت به سایر کاشت های ناخن دارد. علت این امر حذف مرحله مواد گذاری و سوهان کشی می باشد. کاشت ناخن نمازی شامل مراحل زیر می باشد:
مرحله اول کاشت ناخن نمازی : زیرسازی
اولین مرحله در کاشت ناخن نمازی زیرسازی می باشد. برای انجام زیرسازی صحیح و اصولی مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید و به نکات بیان شده دقت کنید:
مانیکور خشک
مانیکور خشک بخش مهمی از کاشت ناخن است، که علاوه بر تاثیر در ماندگاری کاشت باعث زیباتر شدن ظاهر ناخن نیز می شود. در کاشت ناخن نمازی به دلیل عدم استفاده از مواد کاشت ناخن مانیکور در دوام کاشت تاثیری ندارد. اما بر زیبایی ظاهری ناخن و دوام و زیبایی لاک و یا لاک ژل تاثیر زیادی دارد. مراحل مانیکور خشک به شرح زیر است:
- با استفاده از عقب زن کوتیکول ها را به عقب برانید.
- کار را از یک گوشه ناخن شروع کرده و به سمت گوشه دیگر ناخن حرکت کنید.
- با کمک سوهان برقی و با استفاده از سرسوهان مانیکور اشکی کوتیکول ها را از روی صدف ناخن بردارید.
- زاویه سرسوهان با صدف ناخن ۳۰ درجه و حرکت در یک جهت می باشد.
- اگر کاشت را در منزل انجام می دهید و سوهان برقی در دسترس ندارید، می توانید قبل از شروع مانیکور پوست اطراف ناخن را به کوتیکول ریموور آغشته کنید و پس از عقب زدن پوست ها با استفاده از قسمت چاقویی شکل عقب زن کوتیکول ها را از روی صدف ناخن بردارید.
- استفاده از سوهان برقی سرعت و دقت بالاتری دارد.
- با استفاده از نیپر پوست های اضافه اطراف ناخن را ببرید.
- در این مرحله دقت کنید پوسته ها را عمیق نبرید و در اطراف ناخن زخم ایجاد نکنید.
خراش دادن صدف ناخن
- هدف از این مرحله ایجاد خراش بر روی صدف ناخن و از بین بردن چربی های روی صدف ناخن است. قبل از خراش دادن ناخن قد ناخن ها را با استفاده از سوهان دستی کوتاه کنید. سپس با استفاده سوهان برقی و سرسوهان کاغذی نرم سطح ناخن را مات کنید. می توانید این کار را با استفاده از سوهان دستی و یا بافر نیز انجام دهید. سوهان کشی زیاد ناخن در این مرحله باعث آسیب رساندن به کراتین صدف ناخن و نازک شدن ناخن می شود.
مرحله دوم کاشت ناخن نمازی : تیپ گذاری
مراحل زیرسازی و اماده سازی ناخن برای تیپ گذاری را انجام دادید. قبل از انجام کاشت نمازی و تیپ گذاری صدف ناخن را به ضد قارچ آغشته کنید. ضد قارچ از ایجاد قارچ بر روی ناخن جلوگیری می کند و رطوبت و چربی اضافه صدف ناخن را از بین می برد. مراحل تیپ گذاری به ترتیب زیر است:
انتخاب سایز مناسب تیپ
در این مرحله از کاشت نمازی ابتدا باید سایز مناسب تیپ برای هر ناخن را انتخاب کنید. برای این کار تیپ ها را برداشته و قسمت هلالی پایین تیپ را بر روی سر ناخن قرار دهید. قسمت هلالی نازکتر بر روی ناخن قرار می گیرد. تیپ باید هم سایز با ناخن باشد و استفاده از تیپ های بزرگتر و یا کوچکتر از سایز ناخن در این مرحله مجاز نمی باشد. اگر نتوانستید تیپ سایز مناسب ناخن را پیدا کنید می توانید از تیپی که به میزان خیلی کم از ناخن بزرگتر است را انتخاب کنید و با استفاده از سوهان دستی بغل های قسمت هلالی را سوهان کشی کنید تا با ناخن هم سایز شود.
چسباندن تیپ
چسب ناخن را در قسمت هلالی نازکتر سر تیپ بریزید. دقت کنید که میزان چسب باید در حدی باشد که قسمت هلالی را پر کند. تیپ را مانند ویدیو عمود بر سر ناخن نگه دارید و به آرامی بر روی ناخن بخوابانید. تیپ را نگه دارید تا چسب خشک شود در حالت معمول ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه زمان برای خشک شدن چسب کافی می باشد. از اعمال فشار بر روی تیپ بپرهیزید اینکار باعث می شود تیپ ها به سمت بالا یا پایین دچار خمیدگی شوند.
کوتاه کردن تیپ
با استفاده از کاتر تیپ ها را به قد دلخواه مشتری کوتاه کنید. تیپ و کاتر باید زاویه ۹۰ درجه با هم داشته باشند. بهتر است از کاترهای مخزن دار استفاده کنید، این کاتر ها از پرتاب تیپ و احتمال آسیب به چشم و صورت را کاهش می دهند.
فرمدهی
با استفاده از سوهان دستی فرمدهی ناخن را به دلخواه مشتری انجام دهید. سعی کنید فرم ایجاد شده مناسب با صدف ناخن مشتری باشد. پس از اتمام کار ناخن های دو دست را با هم مقایسه کنید که از نظر فرم و اندازه با یکدیگر یکسان باشند.
از بین بردن خط تیپ
برای هم سطح شدن تیپ با ناخن و آماده شدن ناخن برای لاک و یا ژلیش باید خط تیپ را از بین ببرید. با استفاده از سوهان برقی و سرسوهان کاغذی نرم خط تیپ را از بین ببرید. می توانید از سوهان دستی نیز برای این کار استفاده کنید. همزمان سطح تیپ را نیز خراش داده و مات کنید.
نکات مهم در کاشت نمازی
- اگر مشتری تمایل به زدن لاک دارد پس از اتمام مراحل تیپ گذاری سطح ناخن ها را بافر بکشید و پس از برداشتن گرد های ناخن با استفاده از یک فرچه ناخن ها را لاک بزنید.
- در صورتی که مشتری تمایل به ژلیش ناخن دارد، پس از اتمام مراحل تیپ گذاری گرد های رو ناخن را با استفاده از فرچه بردارید و مراحل ژلیش را انجام دهید. برای اطمینان بیشتر قبل از ژلیش با استفاده از پد کلینزر آغشته به کلینزر یا الکل سطح ناخن را تمیز کنید. در ژلیش ناخن بعد از کاشت ناخن نمازی استفاده از بیس کات ضروری نمی باشد.
- در ناخن هایی که ناهمواری دارند، می توانید پس از تیپ گذاری از یک لایه نازک از مواد اکرلیک استفاده کنید و ناخن را هموار کنید. دقت داشته باشید که استفاده از پرایمر ضروری نیست.
ماندگاری کاشت ناخن نمازی
مدت زمان ماندگاری این نوع کاشت به نحوه نگهداری فرد بستگی دارد. اما در بهترین حالت بین چند ساعت الی ۱۰ روز ماندگاری دارد. افرادی که به زیبایی ناخن هایشان اهمیت می دهند، می دانند که کاشت ناخن به دقت و مراقبت های بسیاری نیاز دارد. اگر به تازگی کاشت ناخن نمازی انجام داده اید، بهتر است از تماس با اجسام آلوده دور بمانید. بسیار مراقب باشید که به ناخن هایتان ضربه وارد نشود تا دچار خم شدگی و از جا در آمدن نشود. هنگام انجام کارهای روزانه و کار با آب و مواد شوینده، حتما از دستکش استفاده کنید. در این صورت، کاشت نمازی شما با مشکل چندانی مواجه نخواهد شد.
مزایا و معایب کاشت ناخن نمازی
مزایای کاشت نمازی
مهم ترین مزیت کاشت ناخن نمازی این است که آسیبی به ناخن ها وارد نمی کند و خیلی بهتر از ناخن مصنوعی است. از آن جایی که هیچ نوع مواد کاشت ناخنی روی تیپ قرار نمی گیرد، شما مجبور به تحمل کاشت ناخن دائم برای مدت زمان طولانی و همچنین ترمیم ماهیانه آن نخواهید بود. از همه مهم تر این که هرگاه از ناخن های خود خسته شدید، می توانید آن را در بیاورید و از ناخن های طبیعی خود لذت ببرید.
معایب کاشت نمازی
از جمله معایب کاشت ناخن نمازی می توان به نرسیدن اکسیژن کافی به بافت زیر ناخن در طولانی مدت اشاره کرد که موجب تغییر رنگ و کدر شدن آنمی شود. علاوه بر این، با قرار گرفتن ناخن مصنوعی یا تیپ روی ناخن فرد، ریشه آن از بین رفته و ناخن دچار تغییر حالت می شود. در برخی مواقع، مواد شیمیایی که برای چسباندن ناخن مصنوعی یا موادی که در کاشت ناخن مورد استفاده قرار می گیرند، غیر استاندارد بوده و حساسیت های پوستی را به همراه خواهند داشت. عفونت های قارچی و بیماری های ویروسی نیز از عوارض این نوع کاشت است که توسط مواد غیر استریل و چند بار مصرف به راحتی به سایرین انتقال داده می شوند.
برای درمان عفونت های قارچی ناشی از کاشت ناخن می توان از آنتی بیوتیک ها استفاده کرد. اما در برخی مواقع گاهی ریشه ناخن به حدی دچار آسیب شده است که از حالت طبیعی خود خارج می شود. گاهی مواقع، کاشت ناخن نمازی در صورتی که بدون وقفه و پشت سر هم انجام شود، احتمال دارد دچار نازکی و کدر شدن شود. همچنین این احتمال وجود دارد که محور ناخن از حالت عادی خود خارج شود.
به طور کلی، تنها زمانیکه مشتری نسبت به انجام کاشت ناخن نمازی اصرار داشت، این کار را انجام دهید. در غیر این صورت، بهتر است از انجام آن سر باز کنید؛ چون بسیار خطرناک بوده و اگر مراقبت کامل انجام نشود، احتمال برگشتن ناخن بسیار زیاد است. در این حالت، نه تنها خود تیپ بلکه از سینه خود ناخن آسیب دیده و شکسته می شود.
هزینه کاشت ناخن نمازی
هزینه کاشت ناخن نمازی از سایر کاشت های ناخن کمتر است. علت این امر عدم استفاده از مواد کاشت ناخن و زمان کوتاه تر کاشت ناخن می باشد. هزینه این کاشت با توجه به مکان سالن و مهارت ناخن کار متغیر است و هزینه ای بین ۸۰ هزار تومان الی ۱۰۰ هزار تومان دارد.
ریمو کردن کاشت ناخن نمازی
ریمو کاشت ناخن نمازی به راحتی و در منزل امکان پذیر است برای این کار مراحل زیر را انجام دهید:
- ناخن ها را با استفاده از ناخن گیر کوتاه کنید.
- در صورتی که از لاک ژل استفاده کرده اید با استفاده از سوهان دستی سطح ناخن را خراش دهید و تاپ شاین را از بین ببرید.
- اگر از لاک معمولی استفاده کرده اید با استفاده استون لاک را پاک کنید.
- ناخن ها را به مدت ۱۰ دقیقه داخل استون قرار دهید. برای اینکار می توانید از ظرف استون استفاده کنید و یا اینکه پنبه آغشته به استون را روی ناخن قرار دهید و انگشتان را در فویل بپیچید.
- پس از ۱۰ دقیقه تیپ به صورت خمیری در می آید و به راحتی جدا می شود.
- اگر قسمت های از تیپ بر روی ناخن باقی ماند در مرحله بعد با استفاده از بافر از بین می رود.
- پس از ریموو با استفاده از بافر و پولیش سطح ناخن را صاف و براق کنید.
- با استفاده از روغن کوتیکول دور ناخن را چرب کنید.
نظر مراجع تقلید درباره کاشت ناخن
سوالی که در این بین برای بسیاری افراد پیش می آید این است که نظر دین اسلام و مراجع تقلید راجع به کاشت ناخن چیست؟ در ادامه نظر ۵ تن از مراجع تقلید در این باره را با هم بررسی می کنیم.
نظر آیت الله خامنه ای درباره کاشت ناخن
کاشت ناخن فی نفسه اشکالی ندارد و با فرض صدق زینت، باید از نامحرم پوشانده شود. در صورت کاشت ناخن، برای وضو و غسل باید مانع حتی با صرف هزینه برداشته شود. چنانچه شخص می داند امکان برطرف کردن کاشت ناخن وجود ندارد و یا رفع آن با مشقت غیر قابل تحمل همراه است یا ضرر قابل توجهی دارد، باید در وقت نماز غسل یا وضو خود را انجام دهد و سپس مبادرت به این کار کند و وضو و غسل های بعدی را باید به صورت جبیره انجام دهد. بدین معنی که با دست مرطوب، مانع را مسح کند. در صورتی که امکان برطرف کردن مانع در روزهای بعد وجود داشته باشد ولی شخص از روی عمد این کار را انجام ندهد، وضو و غسل جبیره باطل خواهد بود.
نظر آیت الله مکارم شیرازی درباره کاشت ناخن
در صورتی که ضرورتی برای این کار نباشد، آن را ترک کنند. چنانچه ضرورتی وجود داشته باشد و امکان جداسازی ناخن های مصنوعی به هنگام غسل و وضو نباشد، با آن وضو و غسل جبیره ای می گیرند.
نظر آیت الله صافی گلپایگانی درباره کاشت ناخن
کاشت ناخن به صورتی که برای وضو و غسل نتوانند آن را بردارند، اشکال دارد؛ ولی چنانچه شخصی مرتکب این عمل شده باشد، در صورت امکان ناخن مصنوعی را بردارد و وضو و غسل به نحو معمول انجام شود. در صورت عدم امکان برداشتن ناخن، با همان حال وضو و غسل به عنوان جبیره انجام شود و احتیاطا تیمم هم کند.
نظر آیت الله سیستانی درباره کاشت ناخن
از ایشان سوال پرسیده شده که: برخی خانم ها ناخن هایشان را به قصد آرایش از حد طبیعی بلندتر می کنند و چون گاهی اوقات آن ها را می شکنند، طبیبان روکشی تجویز می کنند که تا پاسی از روز روی ناخن ها می ماند و با علم به این که آن روکش یا لاک و مانیکور مانع از رسیدن آب به هنگام غسل و وضو به ناخن ها است، آیا استفاده خانم ها از چنین روکش، لاک یا مانیکور جایز است و غسل و وضو با آن به چه صورت می باشد؟
آیت الله سیستانی در پاسخ به این سوال می فرمایند: غسل و وضو با چنان چیزی که مانع از وصول آب می شود، صحیح نیست و ناگزیر باید آن ها را برای انجام غسل و وضوی صحیح پاک کند و قصد آرایش، مجوز چنان کاری نمی شود.
نظر آیت الله بهجت درباره کاشت ناخن
شخصی که اصلا ناخن ندارد و می خواهد ناخن مصنوعی بکارد، آن ناخن جزء بدن او نمی شود؛ چون رشد و نمو ندارد و از اول این کاشتن جایز نیست. به دلیل این که اضطرار ندارد. در صورت کاشت ناخن، در وضو و غسل اشکال به وجود می آید و در داخل وقت نماز، ضایع نمودن امر واجب محسوب می شود و قبل از وقت نماز هم خلاف احتیاط است. اما اگر این کار را کرد و هنگام وضو یا غسل امکان بیرون آوردن آن نبود، باید در مسح و غسل، عمل به جبیره کند.
1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
Right now it looks like Movable Type is the top blogging platform out there right now.
(from what I’ve read) Is that what you’re using
on your blog?