دلیل افتادن ناخن کاشته شده چیست؟ ۲ عامل مهم در افتادن کاشت ناخن
افتادن ناخن کاشته شده یکی از معضلات بانوانی است که کاشت ناخن را انجام داده اند و یا دوره های آموزش کاشت ناخن را گذرانده اند و به عنوان یک ناخنکار وارد بازار کاشت ناخن شده اند.
داشتن ناخن هایی شکننده و عدم ماندگاری طولانی مدت لاک بر روی ناخن طبیعی باعث شده که خیلی از خانم ها به کاشت ناخن روی بیاورند. کیفیت مناسب یک کاشت ناخن حرفه ای که توسط یک ناخن کار حرفه ای انجام می شود باعث می شود مشتری دوباره به او مراجعه کند و در حقیقت مهمترین عامل موفقیت یک ناخن کار حرفه ای می باشد. فاکتورهای زیادی در این کیفیت موثر هستند اما مهمترین آنها ماندگاری کاشت ناخن روی دست مشتری و عدم افتادن ناخن کاشته شده است.
خیلی اوقات شما می بینید که کاشت ناخن به صورت کامل از ناخن مشتری جدا می شود و در اصطلاح ناخن می افتد. حتی گاهی اوقات افتادن کاشت ناخن به صدف ناخن طبیعی مشتری آسیب وارد می کند و همین مسئله یکی از مهمترین عوامل نارضایتی یک مشتری از ناخن کار و عدم مراجعه مجدد به او می باشد. در این مطلب دلایل افتادن ناخن کاشته شده را برای شما توضیح می دهیم.
آنچه شما در این مقاله می آموزید:
|
دلایل افتادن ناخن کاشته شده
افتادن ناخن کاشته شده امری است که باعث پایین آمدن کیفیت کار و دلخوری مشتری می شود، البته باید این نکته را نیز در نظر گرفت که همیشه ناخن کار مقصر نیست و در برخی موارد نگهداری غلط مشتری از ناخن کاشته شده باعث افتادن ناخن کاشته شده می شود. با توجه به مطلبی که بیان شد دلایل افتادن کاشت ناخن به ۲ دسته تقسیم می شوند:
- دلایل افتادن ناخن کاشته شده که تقصیر ناخن کار است.
- دلایل افتادن ناخن کاشته شده که تقصیر خود مشتری است.
۱- دلایل افتادن ناخن کاشته شده که به ناخن کار مربوط می شود:
اگر موارد زیر توسط ناخنکار رعایت نشود کاشت ناخن از صدف ناخن جدا می شود و یا دچار هواگرفتگی زیاد می شود که همین امر می تواند باعث افتادن کاشت ناخن شود.
-
نکات مهمی که در زیرسازی اگر رعایت نکنید موجب افتادن ناخن کاشته شده می شود:
زیر سازی اولین مرحله در کاشت ناخن است و همانطور که از اسمش پیداست مرحله ای پایه و بسیار مهم می باشد. اگر زیرسازی صحیح و اصولی اجرا نشود، کاشت ناخن دوام زیادی نخواهد داشت و دچار هواگرفتگی می شود و یا کامل جدا می شود. یکی از مهمترین بخش های زیرسازی انجام مانیکور خشک است و به همین دلیل باید دقت داشته باشید که مانیکور خشک باید به طور کامل انجام شود و تمامی کوتیکول ها از روی صدف ناخن برداشته شود.
در حقیقت در زیرسازی، شما باید صدفی کاملا یک دست و بدون مزاحمت برای کاشتی موفق و با کیفیت آماده کنید و مثل خیلی از کارهای دیگری که قصد چسباندن چیزی را روی سطحی دارید باید سطح اولیه کاملا بدون مزاحمت باشد. خراش دادن سطح ناخن نیز از نکات مهم زیر سازی می باشد. هدف از خراش دادن سطح ناخن ایجاد بستر مناسب برای موادگذاری و برداشتن چربی های روی سطح ناخن است و باید به طور کامل کل سطح صدف ناخن را خراش دهید اما دقت داشته باشید که صدف ناخن را نازک نکنید. این کار باعث آسیب رسیدن به کراتین صفحه ناخن می شود و برای ترمیم، سطح صدف ناخن را تبدیل به بستری نامناسب برای مواد کاشت می کند و باعث افتادن کاشت ناخن می شود.
-
نکاتی درباره پرایمر که اگر رعایت نکنید باعث افتادن ناخن کاشته شده می شود:
همانطور که می دانید مواد کاشت ناخن به راحتی به ناخن نمی چسبد و برای ایجاد این چسبندگی به ماده ای واسطه به نام پرایمر نیاز دارید. پرایمر مانند چسب عمل کرده و کمک می کند مواد کاشت به ناخن بچسبد، به همین دلیل قبل از مواد گذاری باید سطح صدف ناخن را به پرایمر آغشته کنید. تا اینجای کار را خیلی از ناخن کاران به خوبی می دانند. فقط مشکل اینجاست که به هر دلیلی دقیقا در زمانی که باید پرایمر را روی ناخن بزنند این کار را فراموش می کنند!
فراموش کردن پرایمر یکی از دلایل افتادن ناخن کاشته شده و هواگیری کاشت ناخن است.
نکته دیگری که در مورد استفاده از پرایمر وجود دارد این است که پس از زدن پرایمر بر روی ناخن حدود ۲۰ ثانیه فرصت دارید که لایه اول مواد را بگذارید زیرا پس از این زمان پرایمر خاصیت خود را از دست می دهد. پس همانطوری که حدس می زنید خیلی مواقع فاصله موادگذاری و زدن پرایمر کمی از ۲۰ ثانیه عبور کرده و مجددا احتمال افتادن ناخن کاشته شده را بالا می برد. با توجه به تاثیر پرایمر در کیفیت نهایی کاشت ناخن و ماندگاری کاشت برای فراموش نکردن آن، توصیه ما این است که پرایمر را نزدیک به پودر و لیکویید نگه دارید تا هنگام برداشتن مواد در دید شما باشد که فراموش نشود.
در کاشت ناخن با ژل نیز شما هم می توانید از پرایمر مخصوص به مواد ژل و هم از بیس کات ژل استفاده کنید. نکاتی که در مورد پرایمر در کاشت با پودر گفته شد در مورد پرایمر و یا بیس کات در کاشت ژل نیز صادق است و باید رعایت شود و در صورت فراموش کردن زدن بیس کات یا پرایمر کاشت ژل و یا گذشتن بیش از حد زمان از زدن آن تا موادگذاری موجب بالا رفتن احتمال افتادن ناخن کاشته شده می گردد.
-
نکاتی درباره موادگذاری که اگر رعایت نکنید باعث افتادن ناخن کاشته شده می گردد:
مواد گذاری نادرست نیز یکی دیگر از دلایل افتادن ناخن کاشته شده است.
در مرحله مواد گذاری باید دقت کنید که وقتی مواد را روی ناخن می گذارید با قلم ضربه های آرام به مواد وارد کنید که اگر هوا زیر مواد مانده، به صورت کامل خارج شود. مواد گذاری خیلی نازک باعث هواگرفتگی کاشت ناخن و در نهایت افتادن کاشت ناخن می شود. در مواد گذاری اگر ضخامت مواد خیلی زیاد باشد در مرحله سوهان کشی مجبور به نازک کردن مواد می شوید و سوهان کشی زیاد باعث هواگرفتگی کاشت ناخن شده و خودش یکی از دلایل افتادن ناخن کاشته شده می باشد. در مورد کاشت ناخن با ژل اگر مواد گذاری خیلی ضخیم باشد ممکن است لایه زیری مواد خشک نشده و مواد خمیری باقی بماند که همین اتفاق مجددا یکی از شایع ترین دلایل افتادن ناخن کاشته شده می باشد.
۲- دلایل افتادن کاشت ناخن که به مشتری مربوط می شود:
علاوه بر کوتاهی هایی که ممکن است توسط ناخن کار صورت گرفته باشد، ممکن است افتادن ناخن کاشته شده به علت عدم مراقبت صحیح مشتری از کاشت ناخن باشد. افرادی که ناخن کاشت شده دارند باید نکاتی را برای مراقبت از کاشت ناخن رعایت کنند تا دوام کاشت ناخن آنها بیشتر باشد و با رعایت نکردن این نکات موجب افتادن کاشت ناخن و آسیب رسیدن به صدف ناخن خود می شوند. البته یادتان باشد که مجددا این بخش هم به ناخن کار مربوط می شود چرا که حتما باید راه های نگه داری از ناخن را به مشتری یادآوری کند و تذکرات لازم در خصوص بایدها و نبایدها را به او گوشزد کند.
-
انجام دادن برخی کارهای منزل بدون دستکش:
یکی از مهمترین و شایعترین دلایل افتادن ناخن کاشته شده شستن ظرف بدون استفاده از دستکش است.
قرار گرفتن طولانی مدت ناخن کاشت شده در زیر آب برای شستن ظرف ها باعث جدا شدن مواد کاشت ناخن از صدف ناخن و هواگرفتگی کاشت و در نهایت افتادن کاشت ناخن می شود. بنابراین حتما به مشتری خود توصیه کنید که برای انجام کارهای منزل از دستکش استفاده کند. یادتان باشد که یک ناخن کار حرفه ای و موفق مسئول مراقبت از زیبایی دست های مشتریانش می باشد.
-
استفاده زیاد از استخر و جکوزی:
حضور زیاد در آب استخر و یا جکوزی و حتی سونا از دیگر عوامل هواگرفتگی و افتادن کاشت ناخن است.
همانطور که قبلا هم گفته شد قرار گرفتن طولانی مدت کاشت ناخن در آب باعث جدا شدن کاشت ناخن از ناخن طبیعی می شود.
-
وارد شدن ضربه به ناخن:
مشتریانی که تمایل به داشتن ناخن بلند دارند بیشتر در معرض این آسیب قرار دارند.
با توجه به اینکه قد ناخن بلندتر از قد معمول ناخن طبیعی فرد می باشد در برخی موارد فراموش می کند که دستان او کمی حساس تر از قبل است و نیاز به مراقبت بیشتری دارد. خیلی مواقع ضربه به سر ناخن و به سمت پایین وارد می شود و این ضربه ها باعث هواگرفتگی و یا جدا شدن مواد از ناخن و افتادن کاشت ناخن می شود.
به عنوان مثال کسانی که زیاد از کیبورد استفاده می کنند و یا کسانی که با انگشتانشان خیاطی یا کارهای گره زنی می کنند و حتی خانم هایی که در باشگاه ورزشی با وسایل آهنی طرف هستند و بسیاری موارد مشابه، در معرض این آسیب قرار دارند. بنابراین حتما از مشتری خود بپرسید که با دستان و انگشتانش چه کارهایی انجام می دهد تا در صورتی که احتمال ضربه دیدن ناخن زیاد است کمر ناخن را کمی ضخیم تر موادگذاری کنید.
-
برگشتن ناخن:
کسانی که ناخن کاشته شده دارند هنگام برداشتن وسایل باید دقت بیشتری داشته باشند زیرا ممکن است سنگینی وسایل یکی از دلایل افتادن ناخن کاشته شده می باشد.
چرا ناخن از بستر جدا میشود؟
شایع ترین بیماری های پوستی که موجب افتادن ناخن میشود، پسوریازیس، قارچهای ناخن، اگزمای ناخن یا بافت اطراف ناخن، عفونتهای میکروبی زیر ناخن و زگیل زیر ناخن هستند. این مشکل میتواند عامل ابتلا به سایر مشکلات ناخن باشد. اونیکولیز یا جدا شدن ناخن از بستر، عامل بدشکلی ناخن است و معمولا از ناحیهای که ناخن از بستر جدا میشود به راحتی عفونت های قارچ و میکروبی نفوذ میکنند و باعث بروز عفونت های مزمن قارچی ناخن خواهد شد. به همین دلیل بیمار باید مرتب ناخن هایش را تمیز نگه دارد تا احتمال عفونت های ثانویه کمتر شود.
سخن پایانیدر این مطلب دلایل افتادن ناخن کاشته شده بیان شد. با مطالعه کامل این مطلب تمامی نکاتی که به عنوان یک ناخنکار و فردی که کاشت ناخن را انجام داده است باید رعایت کنید را می آموزید. |
32 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
تشکر.. بود..
ممنون عالی بود
خیلی ممنون،، بسیار کامل و کاربردی👌
خوشحالیم که براتون مفید بوده
نمازدارهناخنکاشتن
البته بستگی به نظر مرجع تقلیدتون داره.
سلام من کاشت پلی ژل انجام دادم و دقیقا فرداش ۳ تا از ناخن هام افتاد!
من دستان خیلی غرق میکنه و سر انگشتامم همینطور ممکنه بخاطر رطوبت و آب دستم باشه؟
سلام دوست عزیز. بله حتما میتونه دلیلش همین رطوبت باشه. پیشنهاد میکنم پیش موادگذاری هر ناخن حتما سطح ناخن رو دهیدراته کنید که میتونید با استفاده از پد کلینزر (آغشته به کلینزر یا الکل) این کارو انجام بدید. بعلاوه اینکه حتمن برای هر ناخن از ضدقارچ استفاده کنید که رطوبت و چربی ناخن رو بگیره تا این اتفاق نیفته.موفق باشید
منم همین مشکل داشت یکی از مشتری هام ۲بار نلخن هاش افتاد و فک کرد مشکل از کار منه
بله به نگهداری مشتری هم خیلی بستگی داره
ممنون از توضیحات کاملتون
ولی من همه اینارو میدونم و رعایت میکنم
اما بازم ناخن هایی که میزارم از دست مشتری قلفتی کنده میشه یا کاملا هوا میگیره😔
سلام دوست عزیز. امیدوارم عای باشید. یه سواال: این مشکلی که گفتید فقط برای یک مشتریتون پیش میاد یا برای همه مشتری هاتون اتفاق میفته؟
سلام خسته نباشید میخواستم بدونم ناخنکارحتمأ باید لاک ژل یا ژلیش بخرد چ داشته باشه؟؟؟؟
سلام و روز بخیر. البته به عنوان یک ناخن کار حرفه ای بهتره که لاک ژل داشته باشید و حداقل ۳۰ تا از رنگ های پرکاربرد رو بعلاوه چند مدل لاک ژل اکلیلی داشته باشید. لاک ژل جزو سرمایه های کار شما به حساب میاد و موجب رضایت مشتری ها و داشتن مشتری های بیشتر میشه. مگر اینکه سالنی کار کنید که خودش انواع رنگ های لاک ژل رو داشته باشه و بتونید از اونا استفاده کنید.
سلام اگر ضد قارچ و پرایمر رو قبل از کاشت پودر فراموش کنیم آیا اتفاقی برای ناخن مراجعه کننده می افتد یا خیر؟
سلام. احتمالش وجود داره بخاطر اینکه با فراموش کردن ضد قارچ و پرایمر احتال لیفت و هوا گرفتن کاشت بالا میره. این میتونه زمینه ای برای ایجاد قارچ مهیا کنه
سلام، کلا کار ناخن کار سختی است که نیاز به دقت و حوصله ی بالایی داره.
البته که حق با شماست. حوصله و دقت تو این کار خیلی مهمه چون بهرحال شما یک کار ظریف رو دارید روی یک بوم کوچک پیاده سازی میکنید. ولی باور بفرمایید اگر علاقه و ذوف داخلش وجود داشته باشه اصلا کار سختی نیست و اتفاقا هربار کلی کیف میکنید از اینکه هنر دستتون تو یه ناخن کوچولو خودشو داره نشون میده و حال یک نفر خوب میشه و از زیبایی خودش بیشتر لذت میبره.
سلام وقت بخیر . من چنتا مشتری داشتم که قالبی ناخن برداشته میشه با اینکه همه موارد رو رعایت میکنم بیشتر تو کاشت با تیپ فالبی ناخن برداشته میشه
مشتری میگه هفته اول خوبه ولی هفته دوم دونه دونه میفتن
سلام و وقت بخیر.
راستش ایراد از هر چیزی میتونه باشه. برامون عکس ناخنهای افتاده شده رو اگر بفرستید ساده تر میشه بررسیش کرد.
اما به صورت کلی، توی زیرسازی باید دقت شه که ناخن خیلی نازک نشه، از پرایمر غیر اسیدی استفاده کنید، تیپگذاری صحیح باشه که تیپ زیرش هوا نداشته باشه ، ضخامت نامناسب مواد (زیاد یا کم) هم میتونه علت باشه و مواد هم نباید به پوست بچسبه.
معمولا این مواردی که گفتم اگر رعایت نشه میتونه باعث بشه ناخن قالبی بلند بشه و کنده بشه.
سلام خوب هستین من کاشت پلی ژل انجام دادم کلینزر و پرایمر رو زدم ولی بیس کات یادم رفت یعنی موادم نمیمونه و کنده میشه؟
احتمال اینکه دوام کاشتتون بیاد پایین خیلی زیاده
سلام من تمام موارد رو رعایت کردم، مانیکور کردم، پد الکلی زدم، ضد قارچ، پرایمر، بیس،… اما فراموش کردم خط و خش بندازم. تاجایی که یادمه ناخنها چرب نبودن، احتمالش هست بیلدر ژل از ناخن جدا بشه؟؟؟
سلام عزیزم. بله متاسفانه احتمالش هست
سلام اگر ضد قارچ و پرایمر رو قبل از کاشت پودر فراموش کنیم آیا اتفاقی برای ناخن مراجعه کننده می افتد یا خیر؟
سلام سارای عزیز. بله تو اونیکی کامنتت توضیح دادم
بسیار عالی کامل وجامع بود سپاسگزارم
بسیار ممنونم از نگاه شما
ممنونم از توضیحات کاملتون
ممنون از نگاهتون
ممنون خیلی عالی بود❤️
ممنون از نظرتون