مراحل کاشت ناخن
یکی از موضوعات مهم در آموزش کاشت ناخن مراحل کاشت ناخن می باشد. اگر شما بتوانید این مراحل را به خوبی یادگرفته و به ترتیب گفته شده انجام دهید، نتیجه مطلوبی از کاشت ناخن را خواهید گرفت. در این مقاله مراحل کاشت ناخن به ترتیب برای شما عزیزان شرح داده می شود. مراحل را به دقت و ترتیب بیان شده انجام دهید.
آنچه شما در این مقاله می آموزید: |
مراحل کاشت ناخن
۱- اولین مرحله از مراحل کاشت ناخن : مشاوره به مشتری
اولین مرحله از مراحل کاشت ناخن مشاوره صحیح به مشتری می باشد. قبل از شروع به کار از مشتری بپرسید که چه چیز می خواهد و در صورت امکان عکس ناخن مورد نظر را به شما نشان دهد. سپس با توجه به خواسته و ساختمان ناخن مشتری، پیشنهادها و توصیه های خود را مطرح کنید. در این مرحله شما متوجه خواسته مشتری می شوید و مشتری نیز از زمان تقریبی کار و هزینه نهایی آگاهی پیدا می کند و تصمیم گیری راحت تری خواهد داشت. برای ارائه مشاوره صحیح و تخصصی به عنوان یک ناخنکار حرفه ای باید خصوصیات زیر را داشته باشید:
- صبر و حوصله فراوان برای شنیدن توضیحات مشتری و ارائه توضیحات لازم به مشتری یکی از مهمترین خصوصیات یک ناخنکار حرفه ای می باشد.
- شناخت کامل ساختمان ناخن و اختلالات مربوط به ناخن برای مشاوره بهتر امری ضروری است.
- شناخت انواع کاشت ناخن و مزایا و معایب هر کدام از کاشت ها به شما کمک می کند که با توجه به شرایط مشتری بهترین گزینه را پیشنهاد دهید.
- شناخت و تسلط به انواع فرم ناخن باعث می شود با توجه به فرم ناخن مشتری بهترین گزینه را برای فرمدهی و کاشت پیشنهاد دهید.
- برای مثال برای افرادی که صدف ناخن کوتاه و پهن دارند بهتر است از کاشت هایی با قد بلندتر و فرم گلدانی استفاده کرد، این فرم از کاشت ظرافت بیشتری به دست ها و ناخن ها می بخشد.
- شناخت کامل مواد کاشت ناخن برای پیشنهاد نوع کاشت با توجه به مکان زندگی و نوع فعالیت های مشتری بسیار مهم است. برای مثال کاشت با ژل در محیط های مرطوب دوام و ماندگاری بیشتری دارد و در هوای خشک امکان ترک خوردن کاشت بالا می رود.
با آگاهی از مسائل بالا به راحتی می توانید مشاوره ای تخصصی ارایه کنید.
مشاوره قبل از خدمات ناخن باعث می شود شما قبل از شروع به کار آمادگی لازم برای تمام مراحل کار را داشته باشید و با سرعت بیشتری کار کاشت ناخن را انجام بدهید. علاوه بر مزیت های بیان شده مشتری نیز حس بهتری دارد و با اطمینان بیشتری ناخن های خود را به شما می سپارد.
۲- دومین مرحله از مراحل کاشت ناخن : مرحله زیرسازی
مرحله زیرسازی یکی از مراحل کاشت ناخن است که در تمامی کاشت های ناخن مشترک است و انجام صحیح آن تاثیر مستقیم بر ظاهر نهایی کار و دوام کاشت ناخن دارد. مرحله زیر سازی شامل دو بخش می شود که در زیر به شرح آن می پردازیم:
-
مانیکور خشک
برداشتن کوتیکول ها از روی صدف ناخن قبل از کاشت از اهمیت زیادی برخوردار است. باقی ماندن کوتیکول ها باعث می شود که مواد کاشت ناخن به جای ناخن بر روی این کوتیکول ها بنشیند و پس از گذشت چند روز کاشت ناخن هوا می گیرد. از طرفی مانیکور باعث زیبا تر شدن ظاهر ناخن در قسمت ریشه می شود. مراحل مانیکور خشک به شرح زیر است:
- با استفاده از عقب زن پوسته ها را به عقب می رانیم.
- برای این کار از سر پهن عقب زن استفاده کنید و از ایجاد فشار بر روی صدف ناخن بپرهیزید.
- حرکت باید به صورت افقی باشد. حرکت را از یک گوشه ناخن شروع کنید و سپس به سمت گوشه دیگر بروید.
- با استفاده از سوهان برقی و سرسوهان مانیکور اشکی کوتیکول ها را از روی ناخن بر می داریم.
- زاویه سرسوهان با صدف ناخن باید ۳۰ درجه باشد.
- حرکت سرسوهان بر روی ناخن باید در یک جهت باشد و از حرکات رفت و برگشتی و یا ایجاد فشار بپرهیزید.
- با استفاده از نیپر پوسته های اضافه اطراف ناخن را ببرید و جدا کنید.
- تلاش کنید که در این مرحله زخم ایجاد نکنید.
- ایجاد زخم علاوه بر حس بدی که برای مشتری ایجاد می کند در کار موادگذاری نیز وقفه ایجاد می کند چرا که شما باید صبر کنید تا خونریزی بند بیاید تا بتوانید موادگذاری را انجام دهید.
-
خراش دادن صدف ناخن
در این مرحله از مراحل کاشت ناخن با استفاده از سرسوهان کاغذی نرم بر روی سطح صدف ناخن خراش ایجاد کنید. هدف از ایجاد این خراش ها از بین بردن چربی های روی صدف ناخن و ایجاد بستری بهتر برای موادگذاری می باشد. با ایجاد فشار به وسیله ی سرسوهان و یا سوهان کشی زیاد به کراتین صفحه ناخن آسیب وارد می شود که این امر نتیجه عکس داشته و دوام کاشت شما را پایین می اورد.
۳- سومین مرحله از مراحل کاشت ناخن : تیپ گذاری، نصب فرمر و…
مرحله تیپ گذاری از مراحل کاشت ناخن با توجه به نوع کاشت باید مراحل لازم برای بلند کردن قد ناخن را انجام دهید. در بسیاری از موارد از تیپ گذاری برای بلند کردن قد ناخن استفاده می شود. راه های دیگر بلند کردن قد ناخن وجود دارد که با توجه به نوع کاشت ناخن متفاوت است. این راه ها عبارتند از:
-
تیپ گذاری
تیپ ها جنس پلاستیکی دارند و در رنگ های سفید، شیری و بی رنگ در بازار یافت می شوند که با استفاده از چسب تیپ به سر ناخن چسبیده می شود. با استفاده از تیپ می توان قد ناخن را به دلخواه مشتری بلند کرد و در مرحله بعد مواد گذاری را انجام داد.
-
فرمر
فرمرها در دو نوع یکبار مصرف و چند بار مصرف (فلزی) در بازار موجود است. با قرار دادن فرمر بر روی انگشت و زیر ناخن می توان بیسی را برای مواد گذاری آماده کرد و با استفاده از مواد قد ناخن مشتری را بلند کرد.
-
فیبر
فیبر ها رشته های نازکی هستند که به صورت یک دسته بر روی ناخن قرار می گیرند و با استفاده از آنها می توان قد دلخواه را به ناخن مشتری داد. برای استفاده از فیبر باید از مواد ژل استفاده کرد.
-
سیلک
سیلک که به صورت ورقه ای در بازار موجود است بافتی شبیه به پارچه دارد و با استفاده از آن می توان قد دلخواه را به ناخن مشتری داد. سیلک نیز مانند فیبر در کاشت با ژل کاربرد دارد.
۴- چهارمین مرحله از مراحل کاشت ناخن : موادگذاری
در مرحله موادگذاری در مراحل کاشت ناخن با توجه به نوع کاشت مواد گذاری انجام می شود. در کاشت هایی که با مواد اکریلیک انجام می شود مواد گذاری با استفاده از قلم های مخصوص کاشت که موی طبیعی دارند انجام می شود. در کاشت با ژل به قلم های مخصوص با موهای مصنوعی برای مواد گذاری نیاز است و برای خشک شدن مواد ژل به دستگاه UV نیاز داریم. دقت داشته باشید که استفاده از ضد قارچ و پرایمر قبل از انجام مواد گذاری امری ضروری است.
۵- پنجمین مرحله از مراحل کاشت ناخن : سوهان کشی
پس از مواد گذاری در مراحل کاشت ناخن و خشک شدن مواد برای اصلاح فرم و یک شکل شدن ناخن ها باید سوهان کشی انجام شود. مراحل سوهان کشی شامل موارد زیر است:
-
دورگیری
اولین مرحله در سوهان کشی دورگیری است. برای دورگیری از سرسوهان های الماسه دورگیر و یا سرسوهان استوانه مانیکور دورگیر استفاده کنید.
-
فرمدهی روی ناخن
برای فرم دهی روی ناخن از سرسوهان الماسه استوانه و یا استوانه سرگرد استفاده کنید. قوس روی ناخن در این مرحله ایجاد می شود.
-
فرمدهی
با استفاده از سوهان دستی فرم بغل و بالای ناخن را اصلاح کنید.
-
از بین بردن ناهمواری های احتمالی
در این مرحله با استفاده از سوهان کاغذی نرم ناهمواری های احتمالی را از بین ببرید. در این مرحله رد سرسوهان الماسه و سوهان دستی نیز از بین می رود.
برخی از ناخنکاران پس از دورگیری سایر مراحل سوهان کشی را با سوهان دستی انجام می دهند. برای این کار نیاز به موادگذاری تمیز و حرفه ای می باشد. در نظر داشته باشید که استفاده از سوهان دستی زمان سوهان کشی را افزایش می دهد.
۶- مرحله آخر : طراحی ناخن
در پایان نوبت به لاک و یا طراحی ناخن می رسد. می توانید با استفاده از لاک ژل یا لاک معمولی ناخن را به رنگ مورد نظر مشتری در بیاورید.
3 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
your welcome and its our pleasure
مطلب مفیدی بود.
پلی ژل و لمینیت ناخن رو میشه بدون سوهان برقی انجام داد ولی باز داخل سایتمون بگردید دنبال یه مطلبی به نام آموزش کاشت ناخن در خانه اونجا کاملتر توضیح دادم