کاشت پلی ژل با قالب : آموزش کاشت ناخن با قالب و ژل
پلی ژل از تکنیک های جدید در آموزش کاشت ناخن می باشد. همانطوری که از اسم کاشت پلی ژل با قالب مشخص است در این نوع کاشت از قالب به جای فرمر استفاده می شود و همین کار زمان موادگذاری را بسیار کوتاه تر می کند. پس اگر تمایل به یادگیری این نوع کاشت دارید به شما پیشنهاد می کنیم تا مطالعه این مقاله را از دست ندهید.
آنچه شما در این مقاله می آموزید: |
معرفی کاشت پلی ژل با استفاده از قالب
کاشت پلی ژل با قالب همانطور که از اسمش پیداست کاشت ناخنی است که با مواد پلی ژل انجام می شود اما برای موادگذاری از قالب استفاده شده و مواد را در قالب می گذارید. از ویژگی های بسیار محبوب این نوع کاشت سریع انجام شدن آن است که به لطف استفاده از قالب مرحله سوهان کشی را تقریبا حذف می کند. فقط حتما به خاطر داشته باشید که برای کاشت پلی ژل با استفاده از قالب باید از هارد ژل استفاده کنید تا از مزایای سریع بودن این کاشت بهره مند شوید. اگر برایتان سوال است که چه رنگی از پلی ژل را به کار بگیرید باید بگوییم که رنگ ژل خیلی مهم نیست و حتی شما با این روش می توانید کاشت های گریم با ژل را هم انجام دهید که در مطالب بعدی به آن خواهیم پرداخت.
مواد و تجهیزات مورد نیاز برای کاشت پلی ژل با قالب
- عقب زن
- نیپر
- سوهان برقی
- سرسوهان مانیکور اشکی
- سرسوهان مانیکور استوانه ای دور گیر
- سرسوهان مخروطی الماسه
- سوهان دستی
- سرسوهان کاغذی
- قالب شیشه ای کاشت
- پلی ژل
- بیس کات
- کلینزر و پد کلینزر
- قلم تخت کار با ژل
- ضد قارچ
مراحل کاشت پلی ژل با قالب
- زیرسازی
- انتخاب سایز مناسب قالب
- موادگذاری
- فرم دهی
مرحله اول کاشت پلی ژل با قالب : زیرسازی
مرحله اول در زیرسازی کاشت پلی ژل با قالب، مانیکور خشک است. برای این کار با استفاده از عقب زن، کوتیکول ها را به عقب برانید و سپس با استفاده از سرسوهان مانیکور اشکی، کوتیکول ها را از روی سطح صدف ناخن بردارید. در کاشت ناخن با ژل، مانیکور خشک مرحله بسیار بسیار مهمی است. اگر کوتیکولی روی سطح ناخن باقی بماند باعث هوا گرفتن کاشت شده و کار نهایی شما بی کیفیت می شود.
پس از مانیکور خشک سطح ناخن را با استفاده از سرسوهان کاغذی نرم خراش می دهید. دقت کنید که به هیچ عنوان سرسوهان را روی ناخن فشار ندهید زیرا هدف از این کار خراش دادن سطح ناخن است و نه آسیب رساندن به صدف ناخن و نازک کردن صدف ناخن.
مرحله دوم آموزش کاشت ناخن با قالب و ژل : انتخاب سایز مناسب قالب
پس از انجام مانیکور خشک سایز مناسب قالب برای هر ناخن را انتخاب کنید و قالب ها را برای هر ناخن کنار بگذارید. دقت کنید که سایز انتخاب شده نباید از سایز صدف ناخن بزرگتر باشد. بنابراین سعی کنید قالب هم سایز ناخن انتخاب کنید و اگر قالبی دقیقا هم سایز با ناخن دست مشتری پیدا نکردید از قالبی که مقدار بسیار کمی کوچکتر از ناخن باشد استفاده کنید.
مرحله سوم آموزش کاشت ناخن با قالب و ژل : موادگذاری
در کاشت پلی ژل با قالب قبل از شروع مرحله موادگذاری دقت کنید که سطح صدف تمامی ناخن ها را به ضد قارچ آغشته کنید. در مصرف ضدقارچ به هیچ وجه کم نگذارید و مطمئن باشید که این کار به صلاح مشتری و نهایتا خود شما خواهد بود. بعد از مرحله ضدقارچ نوبت به بیس کات ژل میرسد. در این کاشت مانند تمامی کاشت های ژل، موادگذاری به صورت ناخن به ناخن انجام می شود. سطح ناخن را به یک لایه نازک از بیس کات آغشته کنید و دست را به مدت ۶۰ ثانیه زیر دستگاه UV قرار می دهید.
حال نوبت به موادگذاری درون قالب می رسد.
در ویدیو، شما موادگذاری درون قالب را مشاهده می کنید. برای این کار مقدار مورد نیاز از ژل را درون قالب قرار دهید و با قلم، ژل را درون قالب پخش کنید. قالب را از انتهای ناخن، روی سطح ناخن قرار داده و به آرامی روی ناخن بخوابانید. با ایجاد مقدار کمی فشار، هوای زیر مواد خارج می شود و حباب هوا باقی نمی ماند. با ایجاد این فشار ممکن است مقداری از مواد از کنار قالب به بیرون درز پیدا کند. این مواد را حتما با قلم از دور ناخن تمیز کنید و بعد از این کار همینطور که قالب را نگه داشته اید دست را زیر دستگاه UV قرار داده و ۶۰ تا ۹۰ ثانیه برای خشک شدن ژل صبر کنید.
پس از خشک شدن مواد می توانید قالب را به آسانی از روی ناخن جدا کنید. البته توجه داشته باشید که در بعضی موارد ژل دارای سطحی چسبنده می باشد که در این مواقع با استفاده از پد آغشته به کلینزر می توانید چسبندگی سطح ناخن را از بین ببرید. در ویدیو این کار را انجام داده ایم تا شما به آسانی آن را یاد گرفته و تمرین کنید.
مرحله چهارم آموزش کاشت ناخن با قالب و ژل : فرم دهی
ناخن هایی که با استفاده از قالب کاشته می شوند، معمولا نیاز به سوهان کشی ندارند. برای اطمینان و چک کردن دور ناخن با استفاده از سرسوهان مانیکور استوانه ای دورگیر یک دورگیری امتحانی جهت چک کردن انجام دهید.
در کاشت پلی ژل با قالب با استفاده از سرسوهان مخروطی الماسه زیر ناخن را سوهان بکشید و صاف کنید. پس از این مرحله می توانید با استفاده از سوهان دستی فرم دلخواه مشتری را به ناخن بدهید و سپس با استفاده از همان سوهان دستی روی سطح ناخن خراش هایی جزئی ایجاد کنید. می توانید با یک لایه نازک تاپ شاین، سطحی براق و صیقلی داشته باشید یا در همین مرحله از لاک ژل های رنگی استفاده کنید. اگر مشتری تمایل به زدن لاک معمولی دارد قبل از آن سطح ناخن را با بافر صاف کنید. در ویدیو ما صرفا روی ناخن را تاپ شاین می زنیم که شما نیز سطح یک ناخن کاشته شده بدون ژل را مشاهده کنید.
هزینه کاشت پلی ژل قالبی
هزینه این کاشت همانند همه کاشت هایی که به شما آموزش داده ایم با توجه به مکان سالن و تجربه ناخن کار متفاوت است ولی مبلغی بین ۱۸۰ هزار تومان الی ۲۵۰ هزار تومان برای این کاشت منطقی به نظر می آید.
مزایا و معایب این کاشت
مزایا
- موادگذاری در این کاشت در قیاس با تمامی کاشت های دیگر بسیار کار راحتی است.
- با توجه به استفاده از قالب می توان گفت تقریبا در این کاشت مرحله سوهان کشی نخواهید داشت.
- استفاده از قالب باعث می شود که سطح صدف تمامی ناخن ها یک شکل باشد.
- عدم استفاده از لیکویید در این کاشت باعث می شود که دیگر خبری از بوی ناخوشایند نباشد.
- این کاشت بسیار سریع تر از روش های دیگر کاشت و حتی روش های دیگر کاشت با ژل می باشد و در زمان هایی که سرتان شلوغ است معجزه می کند.
معایب
- با توجه به این که این کاشت را باید ناخن به ناخن پیش بروید نیاز به ناخن کاری پر حوصله دارد.
- نگه داشتن قالب و قرار دادن دست زیر دستگاه UV یک کار چالش برانگیز است چرا که اگر یک لحظه دست تکان بخورد یا قالب را شل کنید احتمال اینکه دور ناخن خراب شود و یا روی سطح ناخن حباب ایجاد شود زیاد می شود.
- تمیز کردن دور ناخن در مرحله قرار دادن قالب نیاز به دقت و حوصله قابل توجهی دارد.
دیدگاهتان را بنویسید